Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 vientiane20lotusz3.jpg

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigye el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

 

„Nincs akarásom büntetni magamat vagy másokat.”

„Vagy  azt teszed, amit akarok, vagy ez lesz, az lesz….”

Néhány gondolat a hatalomról, oldóformula.

Kiengesztelődés éve c. projekt anyaga.

 

Nincs akarásom büntetni magamat vagy másokat.  Nincs akarásom „drákói” szigorban élni, valamilyen cél elérése „érdekében”, azért se, hogy jobb legyek, mint vagyok, vagy abban tetszelegjek, hogy jobb vagyok, mint mások, és „vége a világnak”, ha valamit elrontok.                                         

Vannak olyan elgondolások, melyek a hatalommal való visszaélés formái, mi szerint, jó vagy rossz szándéktól vezérelve, az erőszakra, kényszerre, nyomásra, megfélemlítésre, ellenségképre, elnyomásra, befolyásolásra, harcra, manipulációra szükség van, ezek az élet természetes velejárói. Kérem Jézust és Merlint, hogy vigye el mindazokat a tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, ártó energiákat, ártó lényeket a gyógyító helyükre, melyek a fent említett hozzáállások, kijelentések kapcsán, jó vagy rossz szándéktól vezérelve,  hatalmi harcok, szélsőségek, összemosások, kirekesztések, bármivel való visszaélés, azaz, elcsúszások következtében, a belátás, elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség csekély vagy túlzott volta, hiánya miatt a Föld energiarendszerébe kerültek és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, valamint az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem és elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat hagyom szabadon átáramolni magamon.                                                                                 

2015-09-08.                                                                                      Gaál Sarolta.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, jó vagy rossz szándékból befolyásoló, manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, befolyás, szélsőség, félreértés, átkok, szitkok, babona, manipuláció, általánosítás, előítélet, tévedés, csalódás, összemosás,  bármivel való visszaélés, elcsúszás, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-09-08.                    Gaál Sarolta.                                                                            

 anubis4.jpg

                                                                                  

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 120
Heti: 8
Havi: 2 707
Össz.: 285 424

Látogatottság növelés
Oldal: Vagy azt teszed, amit akarok, vagy ez lesz... Néhány szó a hatalomról, oldóformula. 2015.09.08.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »