Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 504_4272_12.jpg

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre.

Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                        

„Belső béke éve”.

 

2013. 04. 03.

 

 Béke vagy harc.

 

 2015. 02. 08.

 

A Belső béke éve azért (is) lett elindítva, hogy legyen ideje, lehetősége annak, aki ezt szeretné végig gondolni, hogy miért lett a Belső béke éve meghirdetve, miért? Nincs belül béke?

 

Nincs, nincs belül béke, és ez jelenik meg a külvilágban, mindaz vesz körül, mindig olyan közegben élünk, ami tükrözi a bensőnket, és amíg belül háború van, az addig a kiutat keresve el is jut a felszínre, ilyen-olyan formát öltve.

Az elmúlt kicsivel több, mint egy év leforgása alatt is, számtalan helyzetben lettünk megpróbálva, a merre tovább kérdés körben. Béke vagy harc. Sokan döntöttek, ha nem is tudatosan a béke mellett, ám ez nem mindig hoz/hozott látványos eredményt az illető életében. Kevés ember van magával igazán „békében”. Belső ellentmondásokkal vagyunk tele.Ezért is fontos foglalkozni, azzal, hogy miben hiszek, mit gondolok erről vagy arról a témáról, és miért? Ezek a gondolatok, elképzelések a saját véleményemet tükrözik vagy valakinek a véleményét vettem át, tovább gondolás nélkül. Sokakban felmerült a kérdés 2013 első pár hónapjában, hogy a sokat várt 2012-es évben „nem történt semmi”. Semmi látványos nem történt, de a váltás tart, azóta is, csak másképp történtek, történnek dogok, mint ahogy azt jó szándékkal, jó szándéktól vezérelve sokan hitték. Másoktól várni a saját egyéni boldogulásunkat, kiteljesedésünket, nemcsak dőreség, de megvalósíthatatlan. Nem jön még egy megváltó, nem lesz földön kívüliek segítsége, egyetemleges megváltás, felemelkedés, se most, se később. Mindenkinek saját magát lehet „felemelni”, megváltani, magasabb szinten működni, mint azelőtt. Új életet kezdeni, itt és most, saját megértés, saját tapasztalat, saját döntés hatására. Ki mit dönt, ez fogja továbbra is meghatározni az élete alakulását, annak minőségét. Lesz, aki továbbra is a „mocsárjárást” választja, lesz aki „szárnyalni” szeretne, és ezek számtalan variázóija létezik. Se szeri, se száma azoknak a témáknak, amikről lehetne, nap, mint nap írni. Az újság, a TV, a rádió, annyi hírrel bombázza az embereket, hogy ezzel versenyre kelni nehéz, és érdektelenségbe fulladhat sok olyan kezdeményezés, minden olyan próbálkozás mely a minőségre tereli a szót, a mennyiség helyett. Minőség. Időminőség. Lényeg, lényeges, érdektelen. Az élet nagy kérdéseire keresem, keresed a válaszokat, hogy mióta, több ezer éve, vagy két napja, érdektelen, ami fontos, az, az, itt és most. Most akarsz-e kérdéseket feltenni és azokra őszinte, egyenes válaszokat kapni. Itt és most.

 

Hogy becsaptak-e a megérzéseid vagy se, becsaptál-e valaha valakit, vagy se, egyedül az számít, hogy itt és most mit akarsz. Az számít, itt és most, mit akarsz. Rovott múltja van mindenkinek, kinek ilyen, kinek olyan, de senki se makulátlan, aki itt él földi fizikai testben. Ezt vésd jól az eszedbe, senki.

 

Tehát, nincs mit aggódni, azért, hogy, de hát én ezt meg ezt tettem, ezt meg ezt gondoltam, na és, ez akkor volt, akkor gondoltam, akkor tettem. Ami számít, az, az, hogy beláttam, hogy hibát vétettem, a hibát szeretném kijavítani, és nem mással akarom elvitetni a „balhét”, ahogy eddig se. Ez fontos, és nemcsak neked, másnak is segíti a feszültsége oldását.

 

Sokunknak van lelkiismeret-furdalása, kinek ezért, kinek azért. Ha úgy tetszik, senkinek se tiszta a lelkiismerete, mert minden ember, minden nap vét valami/valaki ellen, szándékosan, vagy a nélkül. Valaki betarthatja a jogalkotók által hozott törvényeket, attól még egyáltalán nem biztos, hogy ezzel a világegyetem elveivel is összhangban él, gondolkodik, ettől „simán” véthet annak törvényei ellen. Ettől még áthághat olyan alapeszméket, amik leginkább eszmei szinten léteznek itt a Föld látható világában, mint önrendelkezés, szabad akarat, tiszta szándék, pártatlanság, hiszen a hatalom és hála hitrendszere szerint élve ezek az elvek alapvetően sérülnek.

 

Ezért aztán az az érzése lehet az embereknek, hogy valami nincs rendben vele. „Ő nem jó semmire.”, mert másképp szeretné élni az életét, de nem megy. Most még nem, de ez nem jelenti azt, hogy itt a Föld látható világában a feltétel nélküli szeretet és elfogadás elvei szerint képtelenség élni, lehet és tudunk is, lépésről-lépésre lecsatlakozva tudattalan csatornákról. És nőhet közben a bűnlajstrom, ezt se tudom, azt se. Ez főleg azok között az emberek között fordulhat elő, akik a felemelkedés mellett döntöttek, a spirituális utat választották, de semmi se úgy megy, ahogy ők azt gondolták, szerették volna.

 

Nos, ebből a „bűnlajstromgyártók” köréből, ki lehet kerülni, abba hagyva az elvárásokkal, szevedéssel teli életet. Nem erőszakolom meg magam, senki és semmi kedvéért, ez alól, a barátom, barátnőm, de a gurum, a tanítóm se kivétel, első az egészségem.

 

És még egy érdekesség, hogy fokozzuk az ehhez az önerőszakolókhoz tarozók körét, azok a tanítók, terapeuták, gyógyítók, akik valamelyik tanítványuk, páciensük „kedvéért” követnek el magukon erőszakot, ők is bővítik azok számát, akik ebbe a körbe tartoznak. Mivel már rég menne, mással foglalkozna, de a tanítványának szüksége van rá, így minden tudása/tapasztalata mellett/ellenére marad, magára kényszerítve egy viselkedést. Egy tűrés határt elérve viszont ezek az „önerőszakok” vissza fele „sülnek el”, mert az illető, a legkisebb „érintésre” robban, kifakad. Ez a családokban is így van, már, mint a régi, hatalom és hála hitrendszerén élő családoknál, tűr, tűr, robban. Ritmusa, dinamikája van. Tűr, tűr, robban.

 

Sokszor fel teszitek a kérdést, ki a hiteles gyógyító, ki a hiteles tanár? És ki a hiteles tanítvány? A kérdés nem ez, hanem, hogy ki a hiteles ember. Csupa nagybetűvel, EMBER: Aki nem akar isten/istennő lenni, se Istennek tetsző dolgokat véghez vinni, se Isten szolgája lenni, hiszen minek is neki, ha ő a Teremtő, vagy, ha kell neki szolga, akkor ő bizony nem a Teremtő. Időközben elgondolkodtam olyan egyszerű kérdéseken, hogy, ha Isten feltétel nélkül szeret, akkor, hogy van az, hogy valakinek a pártjára áll, vagy feláldoz bárkit, bármilyen cél érdekében.  A Felettes Én szintű önmagam, nem az Isten. A keleti tanításokat egy az egyben átültetni, keresztény kultúrkörrel rendelkező népek közé, lehetetlen, ebből nem „híd” lesz, hanem egy „katyvasz”. Amíg az illető, aki, bárki, aki a saját kultúráját nem ismerve elkezd „majmolni” idegen kultúrkörből, ismeretek hiányában egy-egy technikát, nem ismerve annak metafizikai hátterét, végig nem gondolva teszi, amit a Mestere mond, vagy csak azt gondolja, hogy azt teszi, amit a Mestere mondott, ott bizony nem csoda, hogy egyre több a „lelki beteg” ember, és nő azok száma, akik ezért, azért hátat fordítnak. Az ismeretek elsajátítása nem jelent egyet megértéssel, fejlődéssel.

 

Itt és most, az Égi Segítők útmutatásával, elindítom „A spirituális ego hitrendszerének feltérképezése” c. projektet. 

 

Mindezen kérdésekre a hatalom és hála hitrendszerén belül nem lehetséges 100%-os megoldást találni, azok megoldása másik hitrendszeren élve lehetséges.

 

Máriaanya, St. Germain, Jézus üzenetét leírta: Gaál Sarolta. 2013. április 03.

 

Frissítve. 2015-02-08.

 

Mostantól, 2013. április 27.-től ez a két téma továbbra is elérhető az Égi Vándor honlapon. Ezek az anyagok, mindenkinek rendelkezésére állnak, akik saját folyamataikhoz szeretnék, mint segédanyagot felhasználni.

 

2013-04-27.                                                                                        Gaál Sarolta

 

 

 

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során, akár jószándékból kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

 

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

 anubis4.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 91
Heti: 393
Havi: 2 781
Össz.: 289 024

Látogatottság növelés
Oldal: Belső béke éve. Béke vagy harc. 2015.02.08.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »