Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

f601202_lotusz.jpg 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigye el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                         

Oldóformula (9) az alkohollal, az alkoholos italokkal, más tudatmódosító szerekkel azok létrehozóival, használóival kapcsolatban.

Napjainkban esetenként „életbe” vágó kérdésként kerül szóba a pénz megléte, nem léte, hova, mire „ment el”, sokszor az alkoholt hibáztatva, hogy, ha nem lenne, de jó lenne. Sok a feltételes mód. Az egészség, mint fontos szempont itt kevésbé jelenik meg. Ez a téma legalább annyiszor és legalább olyan mélyen érinti az egyént, a családokat, mint a pénz és ahhoz való viszonyunk.

 

„Itt és most, törlök, visszavonok, semmisnek nyilvánítok, minden átkot, szitkot, kategorikus kijelentésemet, amit az alkohollal, alkoholos italokkal, drogokkal azok bármelyik változatával, annak feltalálóival, létrehozóival, önmérséklet nélküli használóira, nemre, etnikai, vallási hovatartozástól függetlenül tettem.  Kérem Jézust és Merlint, hogy vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, manipulativ, tisztátalan szándékú, ártó lényeket, melyek, ezen átkok, szitkok, kategorikus kijelentések kapcsán, bármiért kerültek a Föld energiaterébe és elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat hagyom szabadon átáramolni magamon a Föld középpontjába.

Itt és most, elnézést kérek mindazoktól, akik az alkoholos italok, vagy bármilyen szer, drog megalkotásában, az alkotó folyamatokban részt vettek, és e szerek önmérséklet nélküli használóitól, magamtól is, akár a Föld szabad szemmel látható, akár a nem látható világában éltek/élnek, minden sértő szóért, gondolatért, amit ez ügyben tettem. Megértettem, és elfogadom, hogy se az alkohol, se az alkoholos italok, valamint a többi drog, nem okai semmifajta „bajnak-búnak”, mint mindent az alkoholt/drogot is több féle formában, mértékben, és céllal lehet használni. (többek között, gyógyításra, fájdalomcsillapításra, fertőtlenítésre). Kérem Jézust és Merlint, hogy vigyék el gyógyító helyükre, mindezekkel kapcsolatos kijelentéseim, gondolataim, cselekedeteim hatására, akár jószándékból, a Föld energiaterébe került, tisztátalan, ártó energiákat, manipulativ, tisztátalan szándékú és ártó lényeket, melyek elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom: elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat hagyom szabadon átáramolni magamon a Föld középpontjába.

Rengeteg elképzelés kapcsolódik az alkoholhoz, a drogokhoz, az alkoholizmushoz, ezeket egyenként végig elemezni, feltérképezni, elengedni, szinte lehetetlen, ezért erre a kérdéskörre is a jól bevált oldóformulákat fogjuk alkalmazni. Az alkohol ugyanúgy kemény drog orvosi szempontból, mint a heroin vagy a többi kábítószer. Erről a tényről, keveset lehet hallani, amiben különböznek, hogy az alkohol fogyasztása, a kábítószer „élvezetnek” az államilag engedélyezett formája, míg a többi nem az, még a „puha” drogok se.  Az alkohollal kapcsolatban ugyanúgy kialakul a kötődés, mint a többi kemény droggal szemben, ezért is lehetnek az elvonó kúrák nehezek, esetleg hatástalanok. Minden olyan esetben ahol már komoly függőség alakult ki, fontos a szakember segítsége, hiszen a hirtelen megvonás beláthatatlan következményekkel járhat. Valaki alkalmazza-e, az oldó formulákat, bármelyiket, az, mindenkinek saját belátására, döntésére van bízva. Eleinte naponta javasolt, lehetőleg, az imák után, egyszer elolvasni, hangosan, később, elég hetente, idővel esetenként, megerősítés céljából.                      Gaál Sarolta.                                       

2015-05-11.                                                                        

   

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó-, manipulativ, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan harc, háremszerű működés során, a Föld energiarendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

                                                                                                                                                                            

2013. december 17.       Gaál Sarolta.

2015-05-11.                                                                                                          +36-20-373-2978

                                      saroltagaal@gmail.com

 

 

                                                                                     

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 84
Heti: 251
Havi: 2 045
Össz.: 291 750

Látogatottság növelés
Oldal: Oldóformula (9)az alkohollal és annak megalkotóival kapcsolatban. 2015.05.11.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »