Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

Kérem Anubisz olyan szintű védelmét az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára.

Kérem Jézust, hogy minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely az olvasás, értelmezés során, tudatos, vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során előjön, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető, vigye el gyógyító helyükre.

Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                     

                                                                                            

 

 

 

Belső béke megteremtése projekt.

 

 

A Belső béke megteremtése projekt, 2012. december 21.-én kezdődött, a Béke éve indulásával egy időben, annak szerves részeként.

Jelenleg átalakulás alatt van, lezárult egy szakasza. A műhelymunka továbbra is folytatódik. A Belső béke megteremtése projekt innentől kezdve ketté válik, valamint, kibővül a spirituális ego hitrendszereinek feltérképezésével. Lesz egy nyilvános, minden érdeklődő számára elérhető anyag, és lesz egy olyan anyag, amit a projektben, vagy a tanfolyamokon résztvevők kapnak meg. Ezek az anyagok nem kapnak nyilvánosságot se most, se később, mert azok az anyagok nagyrészt személyre szabottak. Ennek a munkának szerves részét képezik az oldó formulák.

Az oldó formulák célja, lerövidíteni, hatékonyabbá tenni azt a munkafázist, mely az akadályozó hitrendszerek részletezésével, elengedésével járna, jelentős időt, energiát lehet használatukkal megtakarítani, ami  a jelenleg zajló folyamatok, a Föld rezgésszámának emelkedése miatt,  fontos szempont.

A tértisztítás, esetenként sós vizes fürdő használata, aromaterápia, a mostani időszakban is fontos, hiszen az átállás alatt jelentős asztrális és mentális szennyezés éri az egyént,  ezeknek  hatását lehet védelemkéréssel, és a fent említett rendkívül egyszerű, de annál hatásosabb technikák használatával megelőzni, illetve enyhíteni.                                      Gaál Sarolta.

 2013. július 27.                                                       Bach-virágterapeuta.

                                                                               saroltagaal@gmail.com,

                                                                                     +36-20-373-2978.

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során, akár jószándékból kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 84
Heti: 278
Havi: 2 072
Össz.: 291 777

Látogatottság növelés
Oldal: A Belső béke megteremtése pr.,javaslat az oldó formulák használatához.2014.12.28.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »