Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.            G. S.                                                                             

 

 504_4272_12.jpg

 

      Ahol az egészség- és környezettudatosság kezdődik.

Az Ezo Hirnök honlap márciusi témája a tisztaság, mint minden fogalomról, erről is annyi elképzelés létezik, ahány ember, sokkal több minden eszembe jutott, mint ami egy-két oldalon elfér, így a teljesség igénye nélkül írok. Van, aki igényli, van, aki nem, hogy tiszta legyen a közélet, a közterület, a közvetlen lakó környezete, lakása, ruházata, gondolatai, stb. Van, aki szereti a tiszta világos, átlátható írásokat, beszédet, helyzeteket, van, aki, nem. Kinek, mi tiszta, az, megértési és rezgésszint kérdése. Aki, ma a zavarosban halászik, előbb-utóbb ráébred, hogy nem érzi jól magát a bőrében, halászásának anyagi haszna, nem csillapítja felébredt lelkiismeretét, melyet egy ideig el lehet hallgatni, de örökre nem. Ez a felébredés kinél, mikor következik be, és milyen helyzetben, az, teljesen egyéni. Amíg a többség természetesnek fogadja el, a tisztázatlan viszonyokat, a manipulálást, ködösítést, porhintést, őszintétlenséget, visszaéléseket, úgy se lehet mit tenni, címszóval, addig, igazi változás nem várható se a közéletben, se másutt.

Hamvas Bélától kezdve, sok gondolkodó ember írt, beszélt már arról, hogy világunkban értékválság van, melynek következményei egyre látványosabbak a közéletben, és a magánéletben is. A jelenlegi kaotikus, tisztázatlan viszonyok, segíthetik az embert, döntései meghozatalában, hogy mit szeretne, és mit nem, az életében megvalósítani, mivel ért egyet, véleményét felvállalva, és, hogy szeretne egy tisztább fizikai,asztrális, mentáliskörnyezetben, jól élni. Ezen döntések meghozatala nélkül jelentős változás nem várható, amíg a szándék tisztasága nem fontos, szóba se kerül, majd csak el leszünk valahogy, csupa jószándékból, addig egészségről se lehet nagyon beszélni. Több féle betegség létezik. Itt és most, a jelenlegi viszonyoknál már nemcsak a lóláb lóg ki, nemcsak a jéghegy csúcsa látszik, a döntéshozók motivációi is egyre inkább napvilágra kerülnek. Sok a süketelés, melyet lehet folytatniuk, lévén szabad akarata a ködösítőknek is, de vajon a saját életükre gyakorolt hosszú távú hatásával számoltak-e vagy csak a pénzt számolják, éjjel, nappal. Egyre több a civil kezdeményezés a világban, mely a tiszta viszonyokat, tiszta levegőt, tiszta beszédet, a békét, és a tiszta szándékot részesítik előnyben, az ígérgetések, fenyegetések, csúsztatások helyett.  Lehet ragaszkodni a hatalommal való visszaéléshez, az ésszerűtlen megoldásokhoz, központosításhoz, ezzel hatalmát, gyengíti mindenki, aki ezekkel, az eszközökkel él, közben látszólag megerősödik a pozíciója. A véd és dacszövetségek egyre kevésbé működőképesek a Föld emelkedő rezgésszintjén. A napi szinten átírt jogszabályok nem írják felül se a karma, ok, okozat törvényét, se más univerzális törvényeket, melyeket meg lehet ugyan sérteni, hiszen van szabad akarata a Lényeknek, de következmények is vannak.

Az idei év, hasonlóan a tavalyihoz, mozgalmas lesz világszerte. Világosabb, tisztább elképzelések látnak napvilágot, melyek nem mindig a népszerű elképzeléssekkel azonosak. A gyógyítások terén is egyre több, szelíd gyógymód kerül előtérbe, melyek nem zárják ki, a hagyományos kezelések, gyógyszerek szükségességét, van ahol, ennek, van, ahol más féle terápiának van létjogosultsága. Vannak állapotok, nevezzük, betegségnek, melyek az egyik hitrendszer szerint enyhíthetők, gyógyíthatók, míg a másikban ezt elképzelhetetlennek tartják. Az átmeneti időszak velejárója a szőnyeg alól kikerült, oda besepert ügyek előkerülése, jó esetben, feldolgozása, megértése, elfogadása, itt az ideje tiszta vizet önteni bizonyos poharakba, örökké nem lehet a zavarosban halászni, még akkor se, ha ezt most többen másképp képzelik. A felemelkedési folyamatnak, azaz, a Föld rezgésszintjének változásának pozitív hatásai egyre erőteljesebben érzékelhetőek. Egyre több ember kezd új életet, van aki, itthon, és van, aki rövidebb, hosszabb ideig külföldön éli az életét. Egyre több ember, mond nemet, arra, hogy más mondja meg, mi a fontos, hogy „kell” élnie, milyenek legyenek a családi viszonyai, mind ezt úgy, hogy másokat már nem akar meggyőzni a saját igazáról, egyre kevesebb a játszma, a csatározás, több az öröm, ezáltal a köztudat is tisztul. Az egészség és környezettudatos élet kezdete, a külső irányítottságból, az átállás, az, önmagamra figyelésre, mitől érzem jól magam, mitől, se. A végletekkel ebben az írásban sincs szándékom foglalkozni, hatunk, egymásra, a környezetünkre, akkor is, amikor ennek nem vagyunk tudatában. Tiszta szívvel, tiszta tudattal, lehet boldogan, magasabb rezgés és megértési szinten, nagy betűs EMBERKÉNT, belső békében élni, jelenleg is, itt a Földön, mely az otthonunk. Ezek a változások, kinél, mikor következnek be, ki az, aki követi az „idők” szavát, ki nem, az, mindenkinek szabad választása.

2016-03-03.                                                                            Gaál Sarolta.  Bach-virágterapeuta, jósnő.

                                                                                                       +36-20-373-2978

                                                                                      saroltagaal@gmail.com,

                                                                                                  www.egivandor.hupont.hu

 Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, tévedés,csúsztatás,visszaélés, gőg, elbukás, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély mértéke, esetleg hiánya révén, a Föld energiarendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett, itt és most, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2016-03-03.                                                                                                                                                                                                              anubis4.jpg                                                               

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 120
Heti: 54
Havi: 2 753
Össz.: 285 470

Látogatottság növelés
Oldal: Ahol az egészség-és a környezettudatosság kezdődik. 2016. 03. 03.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »