Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 127512_90892lotusz.jpg

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                               

2009. 11. 14.                      

Jézustól:

 A jelen pillanatban fontos a fizikai szintű foglalkozás a fizikai testtel, pl. a masszázs, ugyanakkor ez ma nem elégséges. Ezt azért tartjuk fontosnak elmondani, mert az emberek többsége azt gondolja, hogy ha eljár pl. masszíroztatni magát, akkor azzal a spirituális fejlődésnek is eleget tett. Nos, ez egyáltalán nincs így. Fontos a masszírozás, mert segíti az illető erőtartalékait feltölteni, de nem elégséges.

Tartós fejlődés a tudatalattiban található blokkok oldása nélkül nincs, bármennyire is ódzkodnak ettől az emberek. Tévedés, ha azt gondolják, hogy masszírozással, némi meditációval fel lehet emelkedni az 5. dimenzióba. A tudatalattiban lévő blokkok oldása nélkül ennek nincs esélye. Természetesen nem az összes blokk oldására gondolunk, de azokra mindenképpen, amelyek a jelen élet feladataihoz tartoznak, és amelyek a 3. dimenzióhoz kötik az embereket. Az oldás- szembenézés önmagunkkal-, és egyben elfogadása annak, ami van, harmadrészt bocsánatkérés azoktól, akiket azzal a kapcsolódó tettel megbántottunk. Nem minden esetben, sőt általában nem szükséges ehhez az előző életig visszamenni, mert ezeknek, a blokkoknak a lenyomatai jelen életben is megvannak, és ebből kiindulva is oldhatók.

Arra a kérdésedre, hogy miért mozdulnak nehezen az emberek a mély tartalmú előadások és gyógyító eljárások felé, az a válasz, mert félnek. Van egy képük önmagukról, és ezt a képet egyszerűen nem akarják összetörni. A legtöbb ezért nem mozdul. Néhány hónap múlva a Föld várhatóan el fogja érni azt a réteget, amelynek az energiája felszínre hozza az egyes egyén szintjén is a 3. dimenzióhoz való kapcsolódási pontokat, minden aspektusukban. Ez nagyon sok ember számára fog várhatóan kellemetlen meglepetést okozni, amit mérsékelhetnének azzal, ha önszántukból elkezdenék feltárni ezeket, a pontokat. Ezért hívjuk fel a figyelmet újra és újra arra, hogy a saját fénytest kidolgozása nélkül senki nem marad fenn az 5. dimenzióban, ugyanis azt a rezgést képtelen lesz elviselni.

Ismételni tudjuk önmagunkat: ébresztő van, Gábriel arkangyal megfújta a harsonáját. Itt az idő dönteni, választani. A döntést nem elég kimondani, azt folyamatosan megerősíteni szükséges, mégpedig ráutaló magatartással, azaz teszem azt, ami a döntésből eredő cél felé visz. E nélkül a döntés, álom marad csupán.

Nem számít, hányszor hibázol, nem számít, hogy melyik módszerrel indulsz, és hány másikra cseréled később le, az egyetlen, ami ma számít, azaz, hogy dönts: akarsz-e jönni az 5. dimenzióba, vagy maradni akarsz. S ha az igen mellett döntesz, azt nap, mint nap erősítsd meg ráutaló magatartással. Most ennek van itt az  ideje.       /lejegyezte:Vincze Ágnes/                                                                             

2009. 11. 17

Kuthumi mestertől:

Az emberek jó része úgy van kondicionálva, hogy azt a segítséget, ami nem egyezik az ő véleménye szerinti segítséggel, egyszerűen nem veszi észre. Ez a tulajdonsága abban gyökerezik, hogy az elmúlt évezredek során a 3. dimenzióbeli tartózkodása következtében ahhoz szokott hozzá, hogy tevőlegesen, azaz fizikálisan oldja meg a dolgait, és ehhez kért/kapott segítséget.

Ma más a helyzet, mert a fizikai segítség igénybevételével csak ideiglenesen képes a dolgait megoldani, és ha ez nem párosul a lélek oldaláról megközelített segítséggel, nem csak, hogy minden visszaáll az előző szintre, hanem rosszabb lesz, mivel a Föld közben a dimenzió más részébe került, ahol már más törvények uralkodnak. Ezért van az, hogy az emberek közül sokan érzik azt, hogy gürcölnek, dolgoznak, segítséget kérnek/kapnak, és mégsem jutnak sehova. Mindig rosszabb és rosszabb lesz. Legalábbis így érzik. Akkor, ha a lelküknek is megadnák azt a segítséget, amire annak szüksége van, szinte azonnal más lenne a komfort érzetük.

A dimenzióváltáshoz az állatokkal és a növényekkel való tudatosabb együttműködésre is szükség van. Ennek keretében az embereknek szükséges megtanulniuk odafigyelni az állatokra és a növényekre is, akár az övék, akár nem. Az a fajta gondoskodás kialakulása és elterjedése, amelynek következtében, pl. elkergetés helyett ételt adok a kóbor állatoknak, eledelt és vizet teszek ki télen a madaraknak, vagy legalább aszály esetén megöntözöm az utcai szomjazó fákat, virágokat, - elengedhetetlen a dimenzióváltáshoz. Szükséges idáig eljutni, mert az 5. dimenzió a béke dimenziója, a békébe a Földön, pedig az Állati és a Növényi Birodalommal kötött béke is beletartozik. Ez, pedig semmit sem ér ráutaló magatartás nélkül, azaz a nélkül, hogy észreveszem, ha segítségre szorulnak, és önzetlenül adom ezt a segítséget.

Az üzenetet lejegyezte: Vincze Ágnes

 

 

 

2009. november 29.

Jézustól:

Ma arról szeretnék beszélni, hogy az elkövetkező hónapokban mire fontos odafigyelnie az embereknek:

Amivel minden embernek számolnia szükséges az, az, hogy a Föld 4. dimenzióbeli áthaladásával egyidejűleg az asztrális és mentális szennyezés egyre erőteljesebben fog érvényesülni. Ahogy az egész légkör átitatódik vele, várhatóan úgy lesznek egyre frusztráltabbak, ingerlékenyebbek az emberek. A mi meglátásunk szerint - várhatóan- olyannyira feszült lesz a helyzet, hogy az apró nézeteltérések heves vitákká, sokszor tettleges cselekedetté fajulhatnak.

A helyzet enyhítésére általánosan a következőket javasoljuk:

  • 1. az emberek folyamatosan kérjenek tértisztítást azokra a helyiségekre, ahol tartózkodnak. Ezt a következő szöveg elmondásával tehetik meg:

Kérem Jézust és Mihály arkangyalt, hogy minden asztrális és mentális szennyezéstől tisztítsák meg azt a teret, ahol tartózkodom. Kérem őket, hogy a szennyezéseket vigyék el a gyógyító helyükre.

•2.       Minden helyiségben, amit használnak - a munkahelyükön is, ahol lehet -, gyújtsanak mécsest vagy gyertyát az ott tartózkodásuk idején. A gyertya lángja azt jelzi az asztrális lények számára, hogy ott nincs keresnivalójuk.

  • 3. Ha tehetik, gyújtsanak rendszeresen füstölőt. A legjobb a tömjén füstölő. De átmenetileg bármilyen fajta jó.
  • 4. Rendszeresen szellőztessenek, legalább, óra kereszthuzattal.

•5.      Önmaguk tisztítására vonatkozóan, pedig azt ajánljuk, hogy legalább heti 1x, 2x fürödjenek meg, vagy mossák le magukat tengeri sós vízzel.

Ezek az egyszerű módszerek - amennyiben odafigyelnek erre, és naponta alkalmazzák-, nagymértékben mérsékelni képesek az egyre erőteljesebben érvényesülő asztrális és mentális terhelést, ugyanakkor nem helyettesítik az adott lakóterületre, munkahelyre, stb. vonatkozó konkrét tértisztítás végrehajtását.

A kisgyerekek különösen érzékenyek erre a jelenségre, és várhatóan egyre több gyerek fog rémálmokkal, alvási zavarokkal küszködni. Ha a szülők ilyet tapasztalnak a gyerekeknél, kérjük, gondoljanak arra, hogy a jelenség hátterében az asztrális és mentális szennyezés is állhat. Javasoljuk, hogy ilyen esetekben kérjék ki spirituálisan erre felkészült egyén véleményét is, a gyógyszeres kezelések, illetve az esetlegesen előforduló nagyobb problémák elkerülése érdekében.    A legtöbb esetben az adott lakóterületre vonatkozó, és személyre szóló módon megadott, és pontosan végrehajtott tértisztítással a jelenség megszüntethető, és a gyerekek immunrendszere helyre állítható. A felnőttek esetében a leggyakoribb jelenségként az ingerlékenység mellett az ún. tompa fejfájás mutatkozhat. „Visz a fejem"- szokták az emberek mondani, amikor egy jellegzetes tompa nyomást éreznek a fejükben, ami némi szédüléssel, esetleg hányingerrel is jár. Ha ilyet éreznek önmagukkal kapcsolatban, kérjük, úgyszintén gondoljanak az asztrális - mentális szennyezésre is, és kérjék ki spirituálisan erre felkészült egyén véleményét is. Ebből a szempontból - a mi olvasatunkban -, spirituálisan erre (tértisztításra) felkészült egyénnek minősülnek azok, akik „látók", illetve azok, akik a Felemelkedett Mesterek iránymutatásával végzik gyógyító tevékenységüket.                                                          

A „hogyan lehet őket felismerni? - kérdésre az a válasz, hogy a munkájuk alapján.                                                                       / lejegyezte: Vincze Ágnes/
A FELEMELKEDÉSRŐL.

2009. december 3.

 Manapság a felemelkedés szó nagyon sokszor elhangzik. Napról napra többen használják, sokszor a nélkül, hogy az igaz tartalmával tisztában lennének.

Nos, mi is az a felemelkedés?

Ha röviden akarnánk kifejezni a tartalmát, akkor azt mondhatnánk, hogy dimenzióváltás, a Föld, mint bolygó, és egyben Élőlény 3. dimenzióból 5. dimenzióba való felemelkedése.

A legtöbb ember számára ezzel sem mondtunk túl sokat, mert nem tudja, hogy a Föld nevű bolygó valójában élőlény, és ez által szabad akarattal rendelkezik, másrészt nem tudja, hogy mit is jelentenek a dimenziók, és arról sem hallott mindenki, hogy ezek a dimenziók abban az értelemben is átjárhatók egymással, hogy alulról felfelé, azaz az első, második, harmadik, stb. dimenzióból lehetőség van magasabba kerülni. Ennek az, az egyetlen feltétele van, hogy az adott hely, ember, állat, stb. rezgése elérje a magasabb dimenzió rezgésszintjét.  Mint minden, ez is egy döntéssel, választással kezdődik: magasabb szinten akarok működni, mint eddig. Ha valaki, bárki, akár gondolatban kimondja ezeket a szavakat, és elkezdi ezt a lélek szintjére emelni, gyakorlatilag a felemelkedés útjára lépett. Ez mindaddig tart, amíg a döntését követően, ráutaló magatartással, ennek megfelelően jár el, azaz elkezd meditálni, elkezdi feloldani a blokkjait, gátjait, elkezdi lecserélni a régi hitrendszerét, stb., azaz elkezd magasabb szinten működni.  Ez a lehetőség minden Univerzumban, minden Lélek számára adva van, azaz az adott Lélek dönt ebben is: magasabb szinten akarok-e működni, vagy sem? Ennek a kérdésnek a megválaszolása egyes egyedül kizárólag az adott Lélek joga. Azért használjuk a Lélek szót az ember helyett, mert ténylegesen minden Lélek joga ez, nem csak az embereké.

Egyéni szinten ez eddig is így működött. Az egyén hozott egy döntést, elkezdte a ráutaló magatartást, és ha ezt elég kitartóan csinálta, azzal elkezdte a saját fénytestét ki-és felépíteni, ami már magasabb rezgésen kezdett működni.

Ez is felemelkedés. Az egyén felemelkedése egy olyan rezgésszintre, ami alapján már lehetősége volt a között választani, hogy a Földre inkarnálódik -e továbbra is, vagy máshol, magasabb dimenzióban folytatja a fejlődést. Mindkettőre lehetősége volt/van. A mai szóhasználat azonban nem erről beszél, nem ezt a folyamatot hívja felemelkedésnek.

Mi is történik valójában?

Először is azt szeretnénk elmondani, hogy a közhiedelemmel ellentétben, a felemelkedés - mint folyamat a Földön-, nem mostanában, még csak nem is 100 évvel ezelőtt kezdődött. A felemelkedési folyamat pontosan abban a percben indult el a Földön, amikor Jézus vére a keresztre feszítéskor a földre ömlött, és ez által a szeretet, mint energia összekapcsolódott a Földdel. E nélkül az esemény nélkül az emberiség ma nem beszélhetne felemelkedési folyamatról. Gyönyörűen ír erről Rudolf Steiner: A János evangéliumában, érdemes elolvasni. Ebből a szempontból nézve az emberiség megváltása és a felemelkedés szinonim fogalmak.

A Golgotai Misztérium nélkül nincs felemelkedés, ez volt az, az esemény, ami az egész folyamatot elindította, ettől a perctől kezdve volt képes a szeretet, mint energia újból áramlani a Föld nevű bolygón. Előtte oly mértékben volt leszakadva az emberiség a Teremtőtől, hogy ez az elszakadás a szeretet energia áramlását szinte lehetetlenné tette.

A felemelkedés valójában nem más, mint az a folyamat, amelyben az egyén képessé válik a szeretet energia önmagán való átáramoltatására. Minél akadálytalanabbul képes ezt tenni, annál magasabban képes „rezegni„.

A Golgotai Misztérium azonban nem csak az emberek, megváltásáról szól, hanem az egész Földéről is.

Hogy miért? Ennek a régmúlt ködébe vesző okai vannak. Az emberek nagyon szeretnek csillagháborús filmeket nézni, ugyanakkor kevesen gondolnak bele abba, hogy valójában nem a jövőt, hanem a múltat idézik vissza ezek a filmek. Ezt könnyű belátni abból, hogy az Univerzumban valamely bolygón semmi olyan nem tud történni, senki olyan dolgot nem tud feltalálni, kitalálni, ami valahol, valamikor már ne lett volna. Erről szól a mindenség, és az Univerzum, nevezhetjük a Teremtőnek is, maga a minden.

Csillagháborúk tehát voltak, s ezek közül egyik - másik olyan pusztító erejű volt, hogy valóban bolygókat tett lakhatatlanná, és elpusztított minden élőlényt.

S ez így ment nagyon sokáig, míg azután a sötétség erőin repedések kezdtek megjelenni, megszűnt a sötét oldal egysége, ami lehetővé tette, hogy a bolygók érdekében olyan megállapodások is szülessenek, ami már nem a pusztításról, a letarolásról szólt. Ezeknek a megállapodásoknak az egyike volt, hogy a Szellemi Hierarchia úgy döntött, hogy a továbbiakban egyetlen bolygót sem enged elpusztulni, ha a bolygó, vagy a bolygó lakói a megmentésüket kérik.

A Föld és az emberiség megmentését a zsidó nép Kollektív Szelleme kezdeményezte egy olyan időpillanatban, amikor már látszott, hogy ha a Földön tovább folytatódik a korábbi folyamat, azt sem az emberiség, sem a Föld nem éli túl. A zsidó nép Kollektív Szelleme azt kérte, hogy a Föld és a rajta élő emberiség - bármi is a jelen helyzet -, életben maradhasson.

A Szellemi Hierarchia meghallgatta ezt a kérést, és úgy döntött, hogy teljesíti.

Jézus vállalta a feladatot. Olyan megoldást volt szükséges találni, ami mind az egyének, mind a Föld felemelkedését elindítja, és egyben kihozza az emberiséget a szellemi mélypontról. Erre egyetlen mód látszott, éspedig az, ha a szeretet energiát sikerül a Földön lehorgonyozni, és vele összekapcsolni. Ekkor mindkét feladat teljesíthető. A szeretet energia lehorgonyzása az egyéni felemelkedést stimulálja mindazok számára, akik erre rákapcsolódnak, a Földdel való összekapcsolódása, pedig beindítja magának a Földbolygónak a felemelkedését, azaz olyan életteret hoz létre, ami képes az egész bolygót egy magasabb dimenzióba átjuttatni. Erre a megoldás a keresztre feszítés, a Golgotai Misztérium volt. A zsidó nép Kollektív Szelleme vállalta, hogy feladat végrehajtásában aktívan részt vesz.

A Golgotai Misztériumnak spirituális jelentése, hogy az által, hogy Jézus vére a földre ömlött, a szeretet energia a Föld nevű bolygóval is összekapcsolódott, és meg tudott indulni a szeretet energia áramlása a Földbolygón, át.  Ez az, az időpillanat, amikor a Föld felemelkedése megkezdődött. Ebben az értelemben a megváltás először magával a bolygóval kapcsolatosan következett be, és csak a második lépése volt az emberiség megváltása. A megváltás, az emberiség szellemi mélypontról való kihozása, a feltámadás misztériumával ment végbe, ami jelen témánk szempontjából érdektelen, ezért ezt most nem részletezzük.          

Az, az óta eltelt közel 2000 év óta minden ország Kollektív Szelleme csatlakozott a felemelkedési folyamathoz, az utolsó ilyen csatlakozás mintegy 100 évvel ezelőtt volt. Ettől kezdve gyorsult fel ez a folyamat, amit az emberek elsősorban úgy érzékelnek, hogy gyorsul az idő, és klímaváltozás van.

Nos, nem gyorsul az idő, és klímaváltozás sincs, hanem zajlik - az emberiség kérésére - a felemelkedési folyamat, amiben maga a bolygó is aktívan részt vesz.

Ezt azért tartottuk fontosnak elmondani, hogy az emberek megértsék: ténylegesen zajló folyamatról van szó, ami nem külső körülmények folytán, hanem az emberiség Kollektív Szellemének a kérésére történik, a Föld és az egész emberiség megmentése érdekében. Már azoknak az embereknek az érdekében, akik csatlakozni akarnak ehhez a folyamathoz, mert nem kötelező csatlakozni, ha valaki másként dönt, lehetősége van rá. Ebben az esetben majd egy másik - most készülő - 3. dimenziós bolygón fogják az inkarnációs ciklusukat folytatni. Minden Lélek (Lény) számára biztosított a szabad akarat törvénye, és ennek betartása a Szellemi Hierarchia részéről most is adott. Senkit nem kényszerít a felemelkedés mellett dönteni, ha az egyén azt nem akarja. Mindenkinek nyilatkoznia és döntenie szükséges ebben az ügyben. Ezt a döntést senki helyett sem fogja más meghozni, csak az illető egyén. Aki nem dönt, az a nem mellett döntött. A felemelkedési folyamat egyéni szinten történő megvalósulásához a rezgésszint felemelése szükséges, ez, pedig nem történhet meg az illető döntése, választása nélkül.

Itt tartunk most, várjuk, hogy mindazok, akik még nem nyilatkoztak ebben az ügyben, azt megtegyék. Ez év karácsonyig - a lélek szintjén- mindenki újra kérdezve lesz, és a válasza fogja eldönteni további személyes sorsának alakulását a felemelkedési folyamat vonatkozásában.                         Béke veled.

Az üzenetet Kuthumi mester nyomán lejegyezte: Vincze Ágnes. 

Ez év karácsonyáig minden ember - a Felettes Én és a lélek szintjén-, kérdezve lett arról, hogy részt akar-e venni a felemelkedés folyamatában, vagy sem?

Általánosan az mondható, hogy nagy volt a bizonytalankodás. Ennek főleg az volt az oka, hogy a Felettes Én, a lélek, és a személyiség nagyon sok esetben gyakorlatilag nem kommunikálnak egymással, és nincs-, vagy alig van-, kapcsolat közöttük. Így a Felettes Én szintjén, vagy a lélek szintjén meghozott döntés nem jut el a személyiség szintjére, és ezért az adott egyénnek valójában nincs tudomása arról, hogy ő mit is döntött a felemelkedéssel kapcsolatban. Másrészt a Felettes Én sem biztos abban, hogy döntése az EGO, és a személyiség szintjén is elfogadásra kerül-e?

Ennek a problémának a kezelésére a következő javaslatunk van:

Mindazok, akik fizikai szinten gyakori fejfájást, viszketést a test bármely részén, hátfájást, levert, nyomott hangulatot éreznek, kérjük, gondoljanak arra, hogy ezeknek, a tüneteknek a mögöttes oka lehet a Felettes Én, illetve a lélek olyan üzenete, ami a felemelkedéssel kapcsolatos. Különösen igaz ez olyan esetekben, ahol az említett tünetek mögött nem található szervi ok. Azt javasoljuk ezeknek, az egyéneknek, ha ilyet   tapasztalnak magukon, és még nem döntöttek a felemelkedéssel kapcsolatban, hogy végezzék el a következő gyakorlatot:

Üljenek le és kezdjenek el lassan, egyenletesen lélegezni, miközben a figyelmüket befelé irányítják. Néhány perc után kérdezzék meg önmagukat: Kérem a Felettes Énem, a lelkem válaszát arra vonatkozóan, hogy milyen döntést hozott a felemelkedéssel kapcsolatosan? Igent, vagy nemet?

Miközben továbbra is egyenletesen lélegeznek, figyeljék a választ. Ezt a gyakorlatot mindaddig - akár többször is leülve-, végezzék, amíg a válasz meg nem jön.

Ezt azért tartjuk fontosnak, hogy az egyén tisztában legyen a Felettes Én, a lélek döntésével annak érdekében, hogy ebben az ügyben végleges választásra kerülhessen sor. Az egyén dönthet úgy, hogy elfogadja a Felettes Én, a lélek döntését, és dönthet úgy is, hogy nem. Szükséges a döntés megerősítése, vagy elvetése ahhoz, hogy az energiák az egyén választása szerint tudjanak áramolni az egyénen át, vagy kikerülni őt. Jelenleg nagyon sok embernél ún. „patthelyzet „van amiatt, hogy a Felettes Én, a lélek igen válasza nem jut el az EGO, a személyiség szintjére.

A választást a következő megerősítéssel lehet véglegesíteni:

Szabad akaratomból, itt és most a felemelkedés mellett döntöttem, és kérem az Égi Mesterek segítségét az egyéni rezgésszintem megemeléséhez. Kérek iránymutatást ezzel kapcsolatban.

Ezt a megerősítést –azok, akik e mellett döntöttek-, naponta 3x mondják ki hangosan mindaddig, amíg azt nem érzik önmagukon, hogy befelé figyelve az energiák áramlani nem kezdenek. Ezt ténylegesen érezni lehet, és nem szükséges szuperérzékenység hozzá. Ha az energiák áramlani kezdenek, az iránymutatás is meg fog érkezni valamely formában, valamely módon az illető egyén számára. Mindazok, akik bizonytalannak érzik magukat választásuk tekintetében, nyugodtan erősítsék meg döntésüket a fenti megerősítéssel. Az elkövetkező 1-2 hónap erről szól, a döntésről.              Béke veled, Jézus voltam. Lejegyezte: Vincze Ágnes                                                                             2009.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, akár jószándékból befolyásoló-, manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, befolyás, szélsőség, elcsúszás, manipuláció, bármivel való visszaélés, azaz, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség csekély mértéke, esetleg hiánya révén kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

 

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

2015-07-19.                                                                                         Gaál Sarolta.                                                                            

 

 

 

 

 

                                

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 84
Heti: 281
Havi: 2 075
Össz.: 291 780

Látogatottság növelés
Oldal: Felemelkedés anyagok.2009. Vincze Á.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »