Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 

504_4272_12.jpg

          

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

 

 

ÜZENET

2009. július. 27.

Üdvözöllek, Mária vagyok.

 

Ma estére azt terveztük, hogy legelőször a női energia minőségéről beszélnék néhány szót. Mit is értünk ez alatt? A legnőiesebb energia az elfogadás. A szó legteljesebb értelmében. Az „elfogadom azt, ami van, és úgy, ahogy van”. Nem akarom megváltoztatni. Ez nem afféle passzív szemléletmód, hanem annak felismerése, hogy nem látom azt, ami mögötte van. A miért van úgy? – kérdésre nem tudok teljes választ adni, ezért nem keveredek önhazugságokba, válaszok gyártásába, hanem elfogadom, hogy úgy van, ahogy van. Ez a kiindulópont. Az elfogadás. Legeslegjobban ezt az energiát úgy tudjuk szemléltetni, ha az anya-gyerek kapcsolatra gondolunk. Mindegy, hogy néz ki a gyerek, hogy mit csinál, az anya úgy fogadja el őt, ahogy van. Nem gondolkodik azon, hogy szőkébbé, barnábbá kellene változtatnia, soványabbá, vagy kövérebbé, ő úgy fogadja el a gyermekét, amilyen. Amikor ezt az energiát az egyéb kapcsolataitokba is át tudjátok hozni, azok nagymértékben javulnak.

Mi is itt a gát? A gát az, hogy felnőtt korotokra annyi fájdalmon és szenvedésen mentek át, hogy magatokat nem tudjátok elfogadni. Nem értitek, hogy  mi, mi miatt történik, és kevés hely van, ahol ezt valós módon tisztázni lehet. A pszichológusok sok dolgot feltártak a kollektív tudattalanból, de az egyéni psziché tekintetében még gyerekcipőben járnak. Nincsenek konkrét válaszaik. Nem tudnak, csak általánosságban válaszolni a miért történt velem ez?- kérdésre. És az embereket ez nem elégíti ki, mert ők konkrét választ akarnak hallani, mint pl: ötéves korodban egy szülői veszekedés alkalmával megfogadtad, hogy csak olyan férjet/ feleséget választasz magadnak, aki nem veszekszik. És ezért unalmas most a házasságod, mert igaz, hogy a párod nem veszekszik, de a véleményét sem mondja el, és egy jót vitatkozni sem lehet vele, mert a vita és a veszekedés nem ugyanaz. S ha ezt az akkori kívánságodat törölnéd, visszavonnád, és kinyilvánítanád igényedet a megbeszélésre, a vélemények szabad gyakorlására, rögtön élet költözhetne a már unalmasnak tűnő házasságba, és fölösleges lenne elválni.

Nos, ez az, amit az emberek a pszichológusoktól kapni szeretnének, de ezt eddig kevés helyen tudták megkapni, mert ehhez nem elég az intuíció.

Nem elég ráérezni a problémára, konkrétan ki is szükséges mondani. S mivel a probléma megoldatlanul az emberekben marad, elkezdődik az önmaguk hibáztatása, a nem vagyok elég jó, a nem érek semmit, stb. gondolatok ismételgetése, és rövid idő alatt megtörténhet az önmaguk elutasítása, el nem fogadása.  Márpedig amit magadban nem tudsz elfogadni, azt másban sem. Ha magadat nem vagy képes elfogadni, mást sem. És már száműzve is lett az egyik legszebb, legnőiesebb energia a bolygóról, csak csírájában maradt itt-ott.

Elfogadás nélkül azonban nincs igazi fejlődés, mert az elfogadás a hibák elfogadását is jelenti egyben. Azokat megismerni, feltárni, pedig csak akkor lehet, ha elfogadom, hogy vannak. Mindegy, hogy milyen, hogy mennyi, hogy mekkora, de van. És ha ezt képes vagyok elfogadni, akkor indulhat meg az a vágy, ami már a férfi energiát is mozgásba hozza, és ez, pedig a hiba kijavítására irányuló vágy és tettre készség, mert ha csak vágy marad, akkor nem történik semmi. Amikor van akarásom megoldani a problémát, akkor megindul az energiaáramlás, és mozgásba hoz mindent. A férfi és a női energia így van harmóniában egymással, egyik feltételezi a másikat. Ebből a szempontból nézve a bolygón az igazi férfi energiából sem sok maradt, mert amit működtettek ezen a címen, az a férfi energia eltorzult formája.

Hogy mi a teendő? Kezdjétek magatoknál, és jelentsétek ki: elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, a hibáimmal együtt.

Ezzel mozgásba tudjátok hozni a legalapvetőbb és legnőiesebb energiát, az elfogadást. És ennyi. Az energia tudja a dolgát, és onnantól kezdve vezet titeket. Igen, ez ilyen egyszerű. Az Univerzum attól olyan csodálatos, hogy minden egyszerűen működik benne.

Minél többen jelentitek ki ezt magatokról, az elfogadás energiája annál erőteljesebben tud áramolni, és átjárni titeket. Ez az első lépés, a nőies energiák áramoltatásához.

 

Ezt az üzenetet tovább küldheted bárkinek, és mások is továbbküldhetik változatás nélkül másoknak.

Jó éjszakát, béke veled.                                  

2009. július. Vincze Ágnes.            

Frissítve: 2015-09-02.  Gaál S.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, jó-, vagy rossz szándékból befolyásoló-, manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, befolyás, szélsőség, félreértés, manipuláció, általánosítás, előítélet, tévedés, összemosás, csalódás, bármivel való visszaélés, azaz, elcsúszás, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás csekély mértéke, esetleg hiánya révén kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-09-02.                                                                                         Gaál Sarolta.                                                                             

 

        

 

  betlehem_szuletes_temploma.jpg

 

        

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 120
Heti: 54
Havi: 2 753
Össz.: 285 470

Látogatottság növelés
Oldal: Üzenet, az elfogadásról. 2015.09.02. V. Á.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »