Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

Kérem Anubisz olyan szintű védelmét az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára.

 

Kérem Jézust, hogy minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely az olvasás, értelmezés során, tudatos, vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során előjön, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető, vigye el gyógyító helyükre.

 

Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                     

 

                                                                  

 

 

A feltámadásról, felemelkedésről, a saját fénytestről.

2010. április 3.  Kuthumi

A mai este a feltámadásról fogunk beszélni. Általánosan azt mondhatjuk, hogy míg a keresztre feszítés elsősorban a Föld nevű bolygó felemelkedését volt hivatott elindítani, addig a feltámadás elsősorban az emberek, felemelkedéséről szól, illetve arról a lehetőségről, ami minden embernek a rendelkezésére áll, ha élni akar vele.

Nevezetesen a saját fénytest ki- és felépítéséről van szó.

Az Univerzumban általános szabály, hogy minden lélek - kivéve azok, akik a Teremtő kérésére tanítani születnek valamely bolygóra, így a Földre is-, csak olyan bolygóra születhet le, amelynek a rezgésszintje megegyezik az adott lélek rezgésszintjével, azaz az adott lélek szellemi szintjével. Ez azért van így, mert az alacsonyabb rezgésszinten működő lelkek, akik sűrűbb, nehezebb energetikai rendszerrel rendelkeznek, életképtelenek egy magasabb, finomabb rezgésszinten működő bolygón.

 A másik általános szabály - ebből következően is- az, hogy a magasabb rezgésszintet minden egyénnek az alacsonyabb rezgésszintű bolygón szükséges elérnie, azaz a rezgésszintjét ott szükséges megemelnie.

Ez itt és most a következőket jelenti: a Föld nevű bolygó Jézus keresztre feszítése óta folyamatosan emeli a rezgésszintjét, és halad az 5. dimenzióba. Ebben a folyamatban jelenleg a 4. dimenzió alsó részében van, ami asztrálisan is, és mentálisan is nagyon szennyezett.

Az emberek rezgésszintjének a megemelkedéséhez - a szabad akarat törvénye miatt-, a saját döntésük szükséges, mégpedig a lélek szintjére felhozott döntése. E nélkül nincs egyéni felemelkedés. Ma olyan helyzet van a Földön, hogy a bolygó és az emberek jó része között energetikailag egyre nagyobb a feszültség, mivel a bolygó maga kezd 4. dimenziós bolygóként működni, míg az emberek jó része - döntés és ráutaló magatartás hiányában-, még 3. dimenziós rezgésszinten van.      

Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb nyomás érvényesül mindazokra, akik nem lépnek, akik nem indulnak/indultak el a 3. dimenziós blokkok, gátak feltisztításában, a saját fénytest ki- és felépítésében, és ez a nyomás egyre feszültebbé, ingerültebbé teszi őket.

Ez a folyamat lassan eléri azt a pontot, amikor az egyénnek teljesen választania lesz szükséges, a felemelkedési folyamathoz való csatlakozás, vagy nem csatlakozás között.

Mi várható azok esetében, akik bármely ok folytán nem csatlakoznak a felemelkedési folyamathoz?

Nos, az ő esetükben az a helyzet fog kialakulni, hogy az egyéni rezgésszintjük lassanként alacsonyabb lesz, mint a Föld nevű bolygóé, és egyre kevésbé lesznek képesek megnyugtató módon élni rajta. Egyre nagyobb nyomás fogja terhelni az idegrendszerüket, ami azzal a következménnyel járhat, hogy az eddig bezárt kapuk átszakadhatnak, és a tudatalattiban tárolt információik kontrollálatlanul a felszínre törhetnek.

Ha ezek az emberek nem lépnek, és nem kezdik el a saját fénytestüket ki-és felépíteni, a nyomás rajtuk erősödni fog az által, hogy a Föld bolygó rezgésszintje folyamatosan emelkedik, az egyéni pedig esetleg nem, vagy nem eléggé. Az idegrendszer ezt a nyomást csak egy határig képes elviselni.

Mindaz, amit elmondtunk, hogyan kapcsolódik a feltámadáshoz?

Úgy, hogy az emberiség történelmében Jézus volt az első, aki 3. dimenziós élettér közepette olyan fénytestet épített ki-és fel önmagának, ami képes volt a fizikai halálból való visszatérésre, majd a „mennybe menetelre", azaz a magasabb dimenzióba való felemelkedésre a fizikai testtel együtt.

Ő volt az első, aki megmutatta, hogy ez még olyan helyen is sikerülhet, mint a Föld nevű bolygó, ahol az emberek fizikai teste az egyik legsűrűbb energiarendszerrel rendelkezik az Univerzumban.

A feltámadás szellemi célja az volt, hogy egyrészt megmutassa, hogy van élet a halál után, hogy a fizikai test halála nem jelenti a végleges halált, másrészt ott és akkor bebizonyosodott, hogy a 3. dimenzióbeli fizikai test is képes magasabb szinten rezegni, magasabb dimenzióba emelkedni, s ehhez nem szükséges más, mint az egyén lélek szintjére emelt döntése.

Jézus ezzel a tettével azt bizonyította be, hogy az embereknek lehetőségük van kikerülni a 3. dimenziós kötöttségeikből, és magasabb dimenzióba emelkedni, amennyiben ez mellett döntenek.

Valószínűleg sok ember fogja erre azt mondani, vagy gondolni, hogy OK, rendben van, de Jézus Isten fia volt, s ezt ő maga is többször hangoztatta. Neki sokkal több lehetősége volt erre, mint nekünk, akik nem Isten fiaként/lányaként vagyunk itt a Földön.

Ez a vélemény több ok miatt sem állja meg a helyét. Először is, nincs olyan ember, aki nem Isten fia, vagy lánya lenne. Minden lélek a Teremtő gyermeke. Nincs semmi olyan az Univerzumban, ami ne így lenne.

Másodszor, Jézus emberként született le a Földre, ami azt jelentette az ő számára is, hogy a születéskor megitta a „felejtés vizét", és ugyanolyan fizikai teste volt, mint a többi embernek. Ebben a tekintetben nem volt különbség közte és a többi ember között. Ami őt idővel „mássá" tette, az, az, hogy sokat tanult, rendszeresen meditált, és sok olyan gyakorlatot végzett, amivel a fizikai testének a rezgésszintjét emelni tudta. S ez egyben a tudatosságának a folyamatos növekedését is jelentette.

Ezek a gyakorlatok akkor is, ma is, az emberek rendelkezésére álltak/állnak. Jézus komolyan vette ezeket, és nap, mint nap gyakorolta őket. Mire 30 éves lett, készen állt a beavatásra, azaz a saját életfeladatának a megismerésére és felvállalására. Ez történt meg a Jordán folyóbeli keresztelésekor.

Attól a perctől kezdve Jézus pontosan tudta, hogy mi a feladata, és azt is, hogy mi fog történni vele. Ő ezért jött ide a Földre, ezt vállalta, és ezt a vállalást, azaz a saját életfeladatát teljesítette a keresztre feszítéssel és a feltámadással.  Ez által emberként is legyőzte a halált, elnyerte az örök életet, és képes volt a fizikai testével együtt magasabb dimenzióba emelkedni.

Ez a feltámadás igazi jelentősége az emberek számára, azaz az, hogy ha felvállalod a saját életfeladatod teljesítését, és azt teljesíted is, azzal elnyerheted az örök életet, és magasabb dimenzióba kerülhetsz.       

Hogy mi az életfeladat? Mindenkinek más és más. Ha azonban valaki meghozza azt a döntését, hogy ezt teljesíteni akarja, és elkezdi a saját fénytestét imákkal, meditációval, kineziológiával, aura szómával, Bach-virágterápiával, stb.- rengeteg jó módszer és technika létezik erre -, ki-és felépíteni, ez a feladat előbb - utóbb feltárul előtte, és tudatosan teljesíthetővé válik.

Ma az emberiség nagy lehetőség előtt áll: az otthonával, a Föld nevű bolygóval együtt adatott meg a számára az a lehetőség, hogy az 5. dimenzióba emelkedjen.

Jézus megmutatta, hogy ez lehetséges. Ettől kezdve az egyénen, saját magán múlik, hogy él-e ezzel a lehetőséggel, vagy sem.

Minden ember számára nyitott ez a lehetőség, s az ehhez szükséges módszerek, technikák adottak. Csak élni szükséges velük, kitartóan, elvárások nélkül gyakorolni őket, a többit pedig a Teremtőre bízni.

Béke veletek.  

  / az üzenetet Vincze Ágnes írta le. /

 

 

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során, akár jószándékból kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

 

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

                                    transfiguration_raphael.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 120
Heti: 39
Havi: 2 738
Össz.: 285 455

Látogatottság növelés
Oldal: A feltámadásról,felemelkedésről, saját fénytestről.. 2010.04.03.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »