Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 lotusz1.jpg

 

Kérem Anubisz olyan szintű védelemét az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, ami áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energia, ártó lény számára.

Kérem Jézust, hogy minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energiát, gondolatot, érzést, tisztátalan, ártó lényt, mely az olvasás, értelmezés során előjön, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett elvihető, vigye el gyógyító helyükre.

Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                    

                                                                   

A Nap kapujában. 2013. július 19.

„Itt és most, törlök, semmisnek nyilvánítok minden olyan programot, gondolatot, mely az életemet félelemmel telivé tehetné, bárkitől, bármilyen indítatástól vezéreltetve, bármilyen okból és célból érkezik hozzám. Itt és most, törlök, semmisnek nyilvánítok, visszavonok minden olyan programot, gondolatot, mely tőlem, bármilyen indítatásból, okból, célból mások életére lehetne hasonló hatással. A saját utamat járom, és másokat is hagyok a saját útjukon járni, bármi is az. A szellemi fejlődése mindenkinek a saját felelőssége, magánügye, ugyan úgy, mint az élete más területei. Ezért itt és most visszavonom/visszaadom, bárkinek tett ígéreteimet/ígéreteit, hogy bármi történik, együtt folytatjuk az utat. Megértettem, és elfogadom, hogy ezek az ígéretek hátráltatják az abban szereplő összes létforma fejlődését, ezért ezeket itt és most visszavonom, semmisnek nyilvánítom. Nincs akarásom betartani ezeket az ígéreteket, bármiért, bármilyen cél elérése érdekében tettem. Megértettem, elfogadom, hogy senkinek se kötelessége tanítani, vagy tanulni, ezek lehetőségek, melyekkel, vagy él valaki vagy se. Az utat mindenkinek magának szükséges bejárnia, a saját megértésein keresztül.  Ez az út, önmagunk megismeréséről, megértéséről, elfogadásáról szól, bárki bármit is gondol erről. Vitatkozni, hivatkozni lehet, hogy megígérted, hogy mindig együtt maradunk, együtt folytatjuk az utat, senkinek se kötelessége várni bárkire is. Azt gondolni, hogy a másik energiáival, tudásával, tanulás nélkül előre lehet jutni, vele minden menne, bárki bármit is gondol erről, ez nem így működik. A saját útját mindenkinek neki magának szükséges bejárnia, és a fontossági sorrendjét felállítania.”

 Jelenleg a Föld áll át, az 5. dimenziós működésre, és napokon belül eléri a Föld rezgése azt a szintet, ahol elválhatnak az utak, mindenki arra a szintre kerül, mint mindig, ami a saját fejlettségének, rezgésének megfelel, és ami a további fejlődést lehetővé teszi az egyén számára. Amiért erre az írásra itt most sor került, az ez.

A fontossági sorrend felállítása, mindenkinek saját dolga, a pártoskodást, a viszályt, vagy a békét, az együttműködést, egészséget választja a lény, vagy továbbra is az elzárkózást, az elszigetelődést választja. A Föld tartja azt az ígéretét, hogy abban a tempóban emeli a saját rezgésszámát, amit a rajta élők tudnak követni, ha feszített is néha ez a tempó, attól még követhető. Segítséget lehet kérni, és tanácsos is, a „hogyan tovább” döntésünkhöz is. Minden döntésünkhöz, segítséget kérni továbbra is nekünk szükséges, hiszen se a Teremtő, se az Égi Segítők, se a Föld, se a Felettes Ének nem avatkoznak bele az egyén szabad akaratába. Aki nem akar dönteni, az a nem mellett döntött, aki hezitál, kérhet segítséget Jézustól, Máriaanyától, a Felettes Énjétől, vagy bármelyik Égi Segítőtől, a Teremtőtől, bárkihez fordulhatunk, hogy segítsenek dönteni, tudva azt, hogy a döntést utána, neki magának szükséges meghoznia. Sokan vannak, akik a békét, a magasabb szintű működést választották, még ha nem is tudatosan.  

Egy olyan új élet veszi/vette kezdetét, mely tartós békét, nyugalmat és anyagi jólétet is hoz a Föld lakók számára, még ha ez most a legkevésbé sem látszik. A Föld az 5. dimenziós működéséről lecsökkentette a saját rezgését a rajta élő állati és növényi létformákkal együtt, - már amelyek ezt az utat vállalták-, egészen a harmadik dimenziós rezgéstartományig, azért, hogy mi, emberek, meg tudjuk tanulni a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energiát használni, és a hozzá tartozó hitrendszeren élni a fizikai testben. Ez a hitrendszer, pont az ellentettje, a jelenben, és az elmúlt több ezer évben használt tudattalan, hatalom és hála hitrendszerének. Tette ezt a Föld, mind tudatos szellemi létező azért, hogy az élet fent tudjon maradni a Földön, az emberiség „lejtmenete” szükségessé tette, hogy csökkentse a rezgésszámát, ahhoz, hogy amit felvállalt, teljesíteni tudja. A „visszakapaszkodás” kétezer évvel ezelőtt a golgotai misztériummal elkezdődött, de még messze vagyunk a folyamat végétől. A Föld, mint tudatos szellemi létező, vállalta a „lejtmenetet”, azzal, hogy újra 5. dimenziós rezgésen fog működni, amikor azt a rajta, vele élők fejlettségi, tudatossági szintje ezt már lehetővé teszi.

Nos, elérkezett ez az idő, közeleg a „végítélet” helyett, a várva várt átállás, mely a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia/hitrendszer szerinti működést teszi lehetővé, itt a Föld nevű bolygón, hiszen az ezen a hitrendszeren, energián való élés alapfeltétele egy bizonyos rezgésszám megléte. Lehet, hogy lesznek olyanok, akik kétségbe vonják, amit írok. Bármilyen „szent célt” tűz ki valaki maga elé, és annak elérése érdekében a harcot látja megoldásnak, az  bizony célt tévesztett. A cél nem szentesíti az eszközt, se fizikai, se mentális, se semmilyen szinten. A feltétel nélküli szeretet és elfogadás hitrendszere a tudatfeletti csatornákon keresztül érhető el, a tudatalatti csatornákon keresztül, nem. Ez az a váltás, ami szükséges ahhoz, hogy „magasabb szinten” tudjunk működni, mint azelőtt. Azok a létformák el fognak tűnni melyek nem lesznek kompatibilisek a környezettel, mivel a környezettüktől annyival alacsonyabb lesz a rezgésszámuk, ami már nem teszi lehetővé számukra az életben maradást, és lesznek új létformák, a növény és állatvilágban is.

Mi magunk részéről, az Égi Segítők azon kérését tolmácsoljuk az emberek felé, amit ránk bíztak, hogy a lehető legkisebb szenvedéssel, több örömmel tudjunk készülni, egy, jobb boldogabb élet kapujában állva, hogy azon belépve, (belépni, nekünk szükséges) egy teljesen új életet tudjunk élni, elengedve a régi sémákat, új, örömteli tapasztalatokkal gazdagodva tudjunk felkészülni az átállásra. Ehhez  nyújtanak segítséget a honlapon található szándéknyilatkozatok, oldó formulák, már ha valaki saját szabad akaratából dönt, azok használata mellett.

A jelen írás egyik apropója a hétfői Telihold, (20 óra 15 perc) mely egy napon van a Nap jegyváltásával (17 óra 48 perc) és ahhoz közeli időpontban teljesedik ki. A Nap az Oroszlán állatövi jegyben megérkezik otthonába, ahol jól érzi magát, „uralomban” van. A Nap az asztrológiában a tudatosságunk jelelője is, így érdemes ezt az időszakot felhasználni a tudatosságunkat érintő kérdések feltevésére, megválaszolására, hiszen a Nap kapu nyitva van, de bemenni rajta, nekünk szükséges, már ha emellett döntünk.

Az Égi Segítők, valamint a Lila koponya és a „kis koponyák” közül, Alia, Rubikon, és Arkán, az ametiszt koponya üzenetét és szeretetét tolmácsolta:

                                               2013. 07. 19.                                                        Gaál Sarolta.                                                                     saroltagaal@gmail.com,+36-20-373-2978.                      

Kérem Jézust, hogy mindazokat az ártó-, tisztátalan energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés során előjöttek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett elvihetők, vigye el a gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat hagyom szabadon átáramolni magamon a Föld középpontjába.

 anubis4.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 84
Heti: 265
Havi: 2 059
Össz.: 291 764

Látogatottság növelés
Oldal: A Nap kapujában. Belső béke projekt. Jézus üzenet. 2013.07.19. 2013. 09.23.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »