Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

  

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, jó vagy rossz szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.                                                                                                                      

 

 

 

A világvége mégsem maradt el.

 

Lazítani tanulok.

 

 

 A világvége 2012-ben, abban a formában, ahogy sokan gondolták, várták elmaradt. Egy világnak, vége van, értem alatta egy világkorszak végét, melyet a mayák „megjósoltak”, elértünk az idők végeztéhez, a hatalom és hála hitrendszere, a háremszerű működés felett eljárt az idő. A felemelkedésnek nevezett folyamat az, 2012 óta is tart, a Föld rezgésszáma elérte az 5. dimenzióhoz tartozó rezgésszámot. A változásokat az embereknél, kísérheti fejfájás, hirtelen rosszul lét, hasmenés, hányás, migrénes fejfájás, amik mögött semmilyen szervi baj nem állapítható meg, némelyik tünetet az állatoknál is észlelni lehet. Az emberek kezdik megérezni, megérteni, hogy semmi se úgy működik, mint azelőtt. A Föld megemelkedett rezgésszáma egy újfajta működést kíván. Elég belátni, hogy az elmúlt időszak nem azt hozta, amit szeretett volna, és ez az egyén döntéseinek a következménye volt. Kijavíthatóak a hibák, elég másképp dönteni, mint azelőtt. A fizikai test sok öröm és bánat forrása volt, sokat szenvedett, mivel nem volt egyenrangú félként kezelve. Mostantól első az egészségem, a fizikai testem jelzéseire, igényeire odafigyelek. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.”

 

„Sose késő másképp dönteni”, főleg amíg a fizikai testében van valaki. Hiszen ahhoz, hogy megtanuljunk, feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban élni a földi fizikai testünkben, ehhez a fizikai test nélkülözhetetlen „kellék”. Az a szemlélet, hogy szenvedésre szükség van, a test sanyargatása által lehet fejlődni, „megjavulni”, ez a hatalom és hála hitrendszerének egyik alapeszméjeként több ezer évig volt, és van jelenleg is hatással az életünkre.  A szenvedés teli élet helyett, választhatjuk az örömteli életet. A testnek is van tanulni valója, melyeket örömmel, lazán, sanyargatás nélkül meg lehet, sőt csak lazán lehet megtanulni, így ez most egy igazán érdekes új élet kezdete lehet számunkra. Mindenki maga dönt, hogy mit választ, továbbra is a hatalom és hála hitrendszerén él, marad a tudatalatti csatornákon, vagy a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia/hitrendszerén, a tudatfeletti csatornákat használva él a továbbiakban. A két hitrendszer jól elkülönül egymástól.  Minden ember azt vállalta, ha tudatos ebben, ha se, hogy megtanul itt a Földön, a szabad szemmel is látható, sűrű fizikai testében, feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban élni, tiszteletben tartva minden létforma jogát az élethez, szabadsághoz, békéhez, egészséghez, örömhöz, jóléthez, szabad akarathoz, önrendelkezéshez. A Föld megemelkedett rezgésszintjén erre módunk és lehetőségünk van.

 

Az ÉgiFöldi Segítők közül, a Lila koponya üzenete alapján leírta:

 

                                                                                                    Gaál Sarolta.

 

2013. június 21.                                                                    Bach-virágterapeuta.

 

2015-11-08.                                                                            +36-20-373-2978

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, jó vagy rossz szándékú befolyásolás, manipuláció, összemosás, bármilyen tévedés, visszaélés, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás, türelem, felelősségvállalás, csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

2015-11-08.                                                                                                  G. S.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 120
Heti: 24
Havi: 2 723
Össz.: 285 440

Látogatottság növelés
Oldal: A világvége nem maradt el. 2015. 05.28.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »