Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 

 

 

 

 horusz_mindket_szeme.jpg

 

Harc helyett, a békét választottam.

 

 2011. dec.21.- 2012. dec. 21.

 

 A feltételnélküli szeretet éve.

 

Jövő év végére sokan várják a „világvégét”, sokan úgy gondolják, hogy 2012. december 21.-én köszönt be az Új Korszak, ez így van, vagy se, addig se akarok tétlenkedni, hiszen, ahhoz, hogy ez az átmenet békés és zökkenőmentes legyen, ezért itt és most is szükséges tenni. Lehetséges békét teremteni és feladni a harcot, a Feltételnélküli Szeretet ereje felold minden olyan energiát, gátat, blokkot, ami tőle idegen. A Békekötés szövege, egyszerű, tömör, sok magyarázatot nem igényel:

 

Itt és most, saját szabad akaratomból úgy döntöttem, hogy visszavonok, és semmisnek nyilvánítok, minden olyan fogadalmamat, hogy visszaadok mindenkinek, minden durvaságot, az engem ért sérelmekért, megfizetnek. Ettől a pillanattól kezdve számomra ezek a fogadalmak semmisek, a békét választottam.

 

Mindenki saját szabad akaratából hoz döntést, hogy a békét választja a harc helyett. Ez az egyén szabad választása, joga van mindenkinek a harc vagy a béke mellett dönteni, de tudnia szükséges, hogy ezzel a döntésével hosszú időre határoz saját további élete, életei felett.

 

 

 

 „HARC HELYETT, A BÉKÉT VÁLASZTOTTAM.”

 

  Bp. 2011. december 21.                  Gaál Sarolta                                                saroltagaal@gmail.com 

                                                     +36-20-373-2978

 

 Frissítve: 2017.03.24..

 

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során, akár jószándékból kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

 

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

caduceus.jpg

 

 

 

                                                                                                                            

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 120
Heti: 7
Havi: 2 706
Össz.: 285 423

Látogatottság növelés
Oldal: Béke éve, 2012. projekt. "Harc helyett a békét választottam." 2011.dec.21.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »