Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 vientiane20lotusz3.jpg

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, jó vagy rossz szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.         G. S.                                                                             

 

 

                                                                                        

                                                                                       

2. Oldó formula a nyugton maradáshoz.

 

Beláttam, semmi megtörténését nem kell sürgetni, bármit, rögtön, egyszerre elintézni, minél előbb oda- és hazaérni, túl lenni rajta, ha törik, ha szakad, bármi áron megoldani, bebizonyítani, elérni, betartani és betartatni, kiharcolni, bármi áron elkerülni, megakadályozni, vagy megtanulni. Felismertem a hatalomért folyó harcot és játszmáit, a manipulációkat, befolyásolást, az összemosásokat, félreértéseket, mi szerint valaki is, engedelmességgel, hálával tartozik,  bárkinek is, hogy valamit, vagy valakit, vagy valamely lényt üldözni kell, meg kell „váltani”, vagy ki kell irtani. Felismertem a hatalmi harc azon formáit, játszmáit, melyek szerint az élen „kell” járni, be kell állni a sorba, bárkinek is önmagára erőszakolni bármit, bármi, bárki miatt, vagy bárki mellett kitartani a végsőkig. Beláttam, hogy nincs olyan cél, aminek elérése érdekében, az eszközt, „szentesíti” a cél.

Felismertem a hatalmért folyó játszmát, harcot, manipulációt, ítélkezést, befolyásolást, melyet jó vagy rossz szándék vezérel, mi szerint valamilyen ügy, cél, ígéret, gazdasági érdek miatt, fel lehet, sőt szükséges feláldozni egészséget, életet, lelki békét, érzéseket, elveket. Bármilyen ügy, cél megvalósítása miatt, bármi, bárki miatt, valakinek is kötelező, magát alávetni, bárki tudatos, vagy tudattalan véleményének,  manipulációknak, játszmáknak, elvárásoknak, bárki akaratának és eszerint működni.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó, manipulativ, befolyásoló, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek fent említett tudatos vagy tudattalan hatalmi harcok, játszmák, manipulációk, ítélkezések, befolyásolások, bármivel való visszaélés, félreértések, előítéletek, összemosások, azaz, elcsúszások, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, egészség, csekély voltának, vagy hiányának következtében a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Bármiért, bárhogyan is folytattam hatalmi harcot, játszmát, manipulációt, azaz, visszaélést, befejeztem. Első az egészségem, jól létem, minden más bármennyire fontos, ez után következik a fontossági sorrendben. Kérem, elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat engedem magamon keresztül szabadon átáramolni.                                                                                                                                       

2013. 03. 31.                                                                                      Gaál Sarolta.                                                                                                            

2015-11-21.                                                                                +36-20-373-2978  

                           

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, jó vagy rossz szándékú befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, bármilyen tévedés, visszaélés, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-11-21.                                                                                                  G. S.

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 52
Heti: 133
Havi: 1 380
Össz.: 426 019

Látogatottság növelés
Oldal: Oldóformula a nyugton maradáshoz. 2015.06.27.
Égi Vándor - © 2008 - 2024 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »