Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

       saci_fenykep.jpg    Gaál Sarolta, Saci vagyok. Pestszenterzsébeten születtem, 1949. márciusában. 1994 óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel. Vegyipari szakközépiskolát végeztem 1967-ben, 1985-ig dolgoztam a szakmámban, aminek ma is nagy hasznát veszem. Visszatértem a laborba 2000 májusában, és 2006 júniusáig dolgoztam, mint vegyész technikus, mellette folytattam a terápiás munkát, tartottam Tarot és egyéb tanfolyamokat. 1995 májusában Roberte Collaud és Ferenc Bugyil facilátoroknál végeztem, mint HEALER/ CHAKRA TECHNICIAN. 1995-ben végeztem el a R.A.I. Arolo I. II., és az Angyal tanfolyam I. II. 1996 óta használom a Dr. Bach által felfedezett virágesszenciákat, 2008-ban felnőttképzés keretében elvégeztem a tanfolyamot, kitűnőre vizsgáztam, mint Bach-virágterapeuta. 2009 októbere óta írom, és szerkesztem az Égi Vándor honlapot, régebben az Ezo Porta nyomtatott formájában jelentek meg írásaim, mostanában még az Ezo Hírnök honlapon olvashatóak. Mára megértettem, hogy nem mindenkinek természetes az, ami nekem, az, így a gyerekkori és felnőtt kori megéléseim, és a konfliktusok is új megvilágításba kerültek. Értsd alatta, hogy nem mindenki látja, hallja, érzékeli, amit látok, hallok, érzékelek. Mindenkinek más a megértési és rezgésszintje, más az érzékelési tartománya, mást lát, mást fog fel a világból, magából és ez így van rendben. Az érzékelési tartomány egyénenként sem állandó, fáradtság esetén kisebb az a tartomány ahol az illető tisztán érzékel, lát, hall. A Föld jelenlegi rezgésszintjén egyre többen érzékelnek másképp, mint azelőtt, és ez néha ijesztő lehet számukra. Ilyenkor jól jön a segítség olyanoktól, akiknek ezek a tartományok nem idegenek és egyre otthonosabban mozognak bennük, ezért tartok ismeretterjesztő előadásokat ezekben a témákban. Nem törekedtem teljességre, néhány általam fontosnak tartott gondolatot írtam le. 

Budapest, 2015-12-17.                                                         Gaál Sarolta.

                                                                                       +36-20-373-2978                                                                                 saroltagaal@gmail.com,                                                                           www.egivandor.hupont.hu,

 

                                                                                                                                              

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, jó vagy rossz szándékú befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, bármilyen tévedés, visszaélés, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös udvariasság, tisztelet csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-12-16.                                                                                                     G. S.

 

 

                                                                                                                                    

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 84
Heti: 258
Havi: 2 052
Össz.: 291 757

Látogatottság növelés
Oldal: Elérhetőségeim, magamról
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »