Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.                                                    G. S.                                   

 

 f601202_lotusz.jpg

A véd és dacszövetségek felett eljárt az idő.

A véd és-dacszövetségek a hatalom és hála hitrendszere szerint működnek, mint ilyenek előbb utóbb felbomlanak, de nem mindegy, hogy milyen körülmények között, és milyen döntések hatására fognak megszűnni. Sok keserűség és baj forrásai voltak. Ma már lényegtelen, hogy milyen szempontok szerint alakultak ki, kik és miért, hol hozták létre, a véd és dacszövetségeket, eljárt felettük az idő. Senki hitét, jó szándékát nincs szándékomban kétségbe vonni, de minden ilyen, nem egyen rangúságon, egyen jogúságon alapuló forma, csoportosulás így vagy úgy, előbb utóbb felbomlik, mivel azok már betöltötték szerepüket, eljárt felettük az idő, így idejét múltá válnak. Lehet hozzájuk ragaszkodni, tűzzel, vassal megpróbálni őket fenntartani. Minden, bármilyen jó cél érdekében is létrehozott véd és dacszövetségre is vonatkoznak a fentiek, hiszen ezek a szövetségek valamilyen formában a hatalom és hála hitrendszeréhez tartoznak, az  alá, fölé rendeltségi viszony rájuk a jellemző.  Lehet, hogy sok jó szándékú ember esett, esik áldozatul a szent cél érdekében létrehozott ilyen, olyan szerveződésben létrehozott szövetségekben, az azokban való részvétel mellett döntve, esetenként alárendelve saját céljait, egészségét, érdekeit, ezen szerveződések céljainak, melyek sok esetben  látszólag, azonosak a saját érdekeikkel.  Ezért ezt a fórumot is szeretném arra felhasználni, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy semmilyen cél se szentesíti az eszközt. Szeretném ezt az üzenetet minél több emberhez eljutatni, mivel a Földön, a negyedik, és az 5. dimenziós működésben, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia hitrendszerén, az alá, fölé rendeltségi viszonyok megszűnnek. Az állat és növényvilághoz való viszonyunk is átalakulás alatt van. Az átalakulások jelenleg is folynak, tudatosan vagy tudattalanul, úgy, ahogy azt a folyamat részt vevőinek megértési és rezgésszintje lehetővé teszi számukra.

Az oldó formulák rendelkezésére állnak azoknak, akik a váltás mellett tudatosan döntenek, és céljuk a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia hitrendszerére  csatlakozni, és a hatalom és hála hitrendszeréről lecsatlakozni. A hitrendszer váltás az, amire szükség van, hogy az átmeneti időszak után a negyedik és az 5. dimenziós Földön egészségesen, békében önmagunkkal és egymással tudjunk élni, elfogadva azt ami van, ahogy van, és megtanuljunk a hatalommal „jól” bánni.  A döntést kinek, kinek magának szükséges meghoznia, úgy, mint eddig is.

Jelenleg két féle hitrendszer „csap” össze naponta.  Az emberek egyik fele a véd-és dacszövetséget tartja megoldásnak, a saját, és hozzátartozói életét tartja fontosnak, törtet, feláldoz, bármit és bárkit, a saját egészségét is a céljai elérése érdekében, ezek a hatalom és hála hitrendszerének eszméi. A véd és dacszövetségekben résztvevők a saját céljaik eléréséhez akarják felhasználni ezeket a szövetségeket, - esetenként jóhiszeműen, naivan részt véve azokban,-  eltartásért, elfogadásért, anyagi javak, hatalom megszerzéséért, megtartásáért, nem látva át, hogy a saját céljaikkal ellentétes pályán mozognak, mivel a felszínen csillogás, siker látszik.

Oldó formula, a véd-és dacszövetségből való kilépéshez. Kristálykoponyák tanácsa.

 

„Semmi nemű, se látható, se szabad szemmel nem látható véd-és dacszövetségben nincs szándékomban részt venni. Bármiért, bármilyen véd és dacszövetségben, bármilyen okból, célból folytattam hatalmi harcot, befejeztem.

A békét választottam. Kérem Jézust és Merlint, hogy vigyék el mindazokat a tisztátalan szándékú, tisztátalan, ártó energiákat, tisztátalan, ártó lényeket, melyek a fenti tévhiteim miatt a Föld energiaterébe kerültek, és elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Első az egészségem, és számomra minden más ezután következik a fontossági sorrendben. Kérem a Felettes Énem, a Föld, az ÉgiFöldi Segítők segítségét, a Földön, a fizikai testemben, egészségesen, emberként, Felettes Én szerinti működésben, az elfogadás és tiszta szándék energiákra csatlakozva, szabadon, boldogan élni, itt és most. Kérem és elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat hagyom magamon keresztül szabadon átáramolni.”

 2015-09-28.                                                                Gaál Sarolta.

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás túlzott, vagy csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-09-28.                                                                                       Gaál Sarolta.                                                                            

 anubis4.jpg

.

 

 

                                                                                               

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 84
Heti: 280
Havi: 2 074
Össz.: 291 779

Látogatottság növelés
Oldal: Oldóformula. 5. A véd-és dacszöv. felett eljárt az idő. 2015.09.28.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »