Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

                                                                                                                   f601202_lotusz.jpg                                            

 

A spirituális ego hitrendszereinek lebontása c. projekt.

 A spirituális ego hitrendszereinek feltérképezéséhez, lebontásához még 2012 –ben kezdtünk hozzá, amikor is Vincze Ági még a szabad szemmel is látható, fizikai testében élt. Akkor érkezett a kérdés Ágin keresztül, az Égi Segítőktől, hogy vállalom-e a folyamat leírását, úgy, hogy az, mások számára is „emészthető” legyen. Ott helyben igent mondtam. Az ego, bármelyik alapvetően fél, félős. Ilyen a természete, és addig, amíg úgy érzi bántani, pláne megsemmisíteni akarják, vagy félre állítani, addig „körömszakadtáig” harcol, vélt vagy valós igazáért. Addig, de tovább nem. Amikor elkezdtem ezoteriával (1994) foglalkozni, akkor is az volt a véleményem, hogy itt valami nem stimmel, mert az egot nem bántani, pláne nem kiirtani szükséges, hanem megnyugtatni, hiszen képes az együttműködésre, van, amikor ez könnyebben megy, van amikor nehezebben, de nem lehetetlen. Az életem alakulása nagyban függött attól, hogy éppen sikerült-e barátságban lennünk, vagy se. Belső béke. Az utolsó évtizedben röviden megfogalmazva sokszor jártunk „külön utakon”, ami sok nehéz, kellemetlen élethelyzetet eredményezett. Zárójelben jegyzem meg, hogy 2000-ben kaptam egy sokkot, amit nem volt könnyű kiheverni. Rajtam állt és bukott, (mint mindig mindenkinél) hogy mikor kezdek hozzá a megbékéléshez, de nem volt hozzá jó ideig, se erőm, se merszem, se kedvem, míg nem egy nap arra ébredtem, hogy mégis szép az élet, lesz, ami lesz, belefogok. A szándéknyilatkozat, a döntés fontos, de nem elégséges feltétele a megvalósításnak. Időközben hozzákezdtem ennek a vállalásomnak a megvalósításához. Ez a folyamat ma is tart, sok vidám pillanatot eredményezett, voltak kevésbé vígak is, de az eredmény megérte. Nyugodtabban élem az életem. Az oldó formulák is ennek a munkának a hatására készülnek, illetve írok át anyagokat, frissítve a régebbi írásokat. Ezek az anyagok mindenkinek saját megértési folyamataihoz nyújthatnak háttér anyagot.

2013-04-27.                                                                                                      Gaál Sarolta.

 

                                            Bach-virágterapeuta, sorselemző.

 

Frissítve: 2017-03-21.                                                    

 

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 53
Heti: 218
Havi: 1 465
Össz.: 426 104

Látogatottság növelés
Oldal: A spirituális ego hitrendszereinek feltérképezése. 2013.04.03. 2015.02.17.
Égi Vándor - © 2008 - 2024 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »