Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

          

A munkáról másképp...

És a madár, újra mondja, nyitni kék...

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, és a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

 f601202_lotusz.jpg

A munka, az munka, se több, se kevesebb. A szóhoz, sok minden tapad, ez senki számára se kérdéses, hiszen sokan, sokféle képen vélekedünk a munkáról, és munkakedvünk se mindig egyforma. Lehet, hogy alapvetően szorgalmas valaki, szeret is dolgozni, de mindenkivel előfordul, hogy egy nap már a szótól is rázza a hideg, ha meghallja, a szót: munka. A munka is rangsorolva lett az idők kezdete óta, mégis végez munkát, az ember, az állat, a növény is. Hisz az állat is elmegy élelemért, gondozza lakhelyét, kicsinyét. A növény „munkája” kevésbé látványos, nő, növekszik, ég felé törekszik, fordul a Nap felé, kikandikál a levél, a másik levél mögül, a szőlő is kapaszkodik a kaccsal, a lián és a tök is ezt teszi, és kúszik, nyúlik, míg eléri fejlettségi fokát, hol már nem nő, de érik, hogy ehető jó gyümölcsöt teremjen, mely zamatos, finom, és éltető. Mind, mind, végzi dolgát, a szorgos méhrajok szállnak, virágról-virágra, beporozva azt, és nektárt gyűjtve, hogy a méhkas népének legyen eledele télire, ezt azután az ember, „jól” el is veszi, ha nem is mindet, de elveszi, és siratja a termést, ha a jég elveri. Ki szintén elvégezte dolgát, azaz a, a munkát, a mi az, övé, a megfagyott víz hull az égből, és kies tájat teremt, ott hol addig vetés nőtt, jött a pusztulás, mely sok munkát semmivé tett, vaj miért? Miért itt? Miért fagyott és törött le az erdő a télen, a pilisi parkerdő miért pusztult a télen?  Sok munka vár az odavetődőre, ha ott akar fejlődni, nőni, hisz alig van épp egyed. A megfagyott vizek erdeje lett, oda lett, majd az egész. Az analógiák tana szerint, a víz az érzelmek megfelelője, a mai Magyarországon az elterjedt hit szerint a Pilis a szívcsakra megfelelője, akkor bizony jól nézünk ki, ha ennyi a fagyos érzelem, fagyos szív, szélsőséges, jeges rémület. Sokáig fog tartani, míg a letarolt erdő helyén új lombos erdő kerül, van vele munka bőven, addigra remélem a fagyott érzelmek is és a zárt szívek is rendbe jönnek, hisz tavasszal zöldelleni kezd a határ és a talajjal együtt tán a szívek is felengednek.

Recseg, ropog az erdő, törik az ág a fagyos víz alatt, alig maradt valami éppen, az analógiák tana, itt mit sem ér, vagy mégis, hisz ezen az alapon érthető válik az is, ami másképp értelmezhetetlen. Bízik az ember évezredek óta, hogy a természet újjáéled, bármilyen nagy is volt a csapás, újjá éled a természet. Újra él és tanítja, hogy mindig van tovább, lehet, hogy másképp, lehet, hogy nem úgy, mint eddig, de él, lélegzik, létezik, kihever sok csapást. És ezért nincs a világnak sose vége, csak van közben egy ki felfordulás, de ki hisz, az megéli, hogy újra éled a természet, és vele az ember, ki képes a jóra, még ha ezt nem is mindig hiszi. Van tovább. És a madár újra mondja, nyitni kék, mert hisz a jóban.

2015-08-01.                                                                                                                                                                           Gaál Sarolta.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, akár jószándékból befolyásoló-, manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, hatalmi harc, játszma, befolyás, szélsőség, félreértés, elcsúszás, manipuláció, bármivel való visszaélés, azaz, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség csekély mértéke, esetleg hiánya révén kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-07-31.                                                          Gaál Sarolta.                                                                            

 anubis4.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 84
Heti: 284
Havi: 2 078
Össz.: 291 783

Látogatottság növelés
Oldal: A munkáról másképp...És a madár újra mondja, nyitni kék.2015.08.01.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »