Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 

 

 

 f601202_lotusz.jpg

 

 

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigye el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                         

                                     Oldó formula 4.

 

 

 

Ez az oldó formula több témával foglalkozik, ezért hatásaiban is más, mint, amikor egy témára van felépítve egy anyag, ezért ezt, inkább, két-három, naponta ajánlott olvasni, mivel több területet érint, az is járható út, hogy egy témát kiválasztva, azt olvasni naponta max., egyszer. A Föld megváltozott energetikai viszonyai közepette, a látszólag lassabb haladás az, ami javasolt. A fizikai testnek is, a blokkok oldódása után szüksége van regenerálódásra. A blokkok, spontán is kioldódhatnak olyanoknál is, akik ezzel a témával egyáltalán nem foglalkoznak. Ezek a spontán oldódások állhatnak néhány hirtelen hányás, hasmenés, hidegrázás, indokolatlan dühkitörés, hirtelen haláleset mögött. Néha nehéznek tűnik a lassabb haladás, hiszen máshoz vagyunk szocializálva, de az első az egészség elvét figyelembe véve lehet tartós eredményeket elérni. A Föld rezgésszáma nem lineálisan változik és ezt érdemes fokozottan figyelembe venni, észben tartani, különösen azoknak, akik valamilyen praxist gyakorolnak, hiszen, ha nincs figyelembe véve a Föld rezgésszintje, és nincs tudatos tértisztítás, „elvitel” kérés, érheti az egyént meglepetés.

 

                                  Oldó formula. 4.

 

 

 

                    „Mosom kezeimet, vagy inkább mégse?”

 

„Megértettem azokat a hiedelmeket, melyek szerint inkább lemaradok, nem lépek tovább, csakhogy ne kelljen valakivel/velük együtt lenni, hozzá/hozzájuk fordulni segítségért. Megértettem és elfogadom, hogy ennek a hozzáállásnak egyik oka, az elutasítástól, kizárástól, újabb sérüléstől való félelem, ezenközben pedig pontosan az történik, hogy kizárok, elutasítok másokat. Ezt a hozzáállást befejeztem. Beláttam, hogy a szellemi, spirituális fejlődésem is egyedül a saját hozzáállásomtól függ, mint mindenkié, a saját hozzáállásán múlik. Megértettem, hogy azok, az elképzelések, mely szerint másoktól függ a továbbjutásom,  nélkülük nem tudok tovább lépni, élni, vagy mások továbbjutása függne tőlem, az, az alá-fölé rendeltséget van hivatva erősíteni. Mindenki a saját életének, a saját sikereinek „kovácsa”, bármit is gondoltam, hittem ezzel kapcsolatban korábban. Egy helyzet alakulásáért az abban szereplő, összes résztvevőé a felelősség, bár az arányok változnak, bárki is gondol erről bármit, az, az, ő dolga. „A mosom kezeimet” hozzáállás se odavezet, ahova eljutni szeretnék. Felelősek elsősorban önmagunkért, saját döntéseinkért vagyunk. Ezért, itt és most, törlök, semmisnek nyilvánítok minden olyan kijelentésemet, bármilyen indítatásból tettem, hogy ki, kik miatt van/vagyok, ilyen vagy olyan helyzetben, ért/értem el valamit. Hivatkozni lehet, hogy ki, mit mondott, és ezért, ennek okán, emiatt, mit tettem, vagy nem tettem, a felelősség az enyém. A másikra mutogatásban nincs akarásom részt venni, a hatalmi játszmák, manipulációk, ezen formáit, felismertem, befejeztem azt. Kérem Jézust és Merlint, hogy vigye el fent említett tévedéseim, hozzáállásom miatt a Föld energiarendszerébe került, tisztátalan, akár jó szándékú, manipulativ, befolyásoló szándékú, ártó energiákat, tisztátalan, ártó lényeket melyek elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Vállalom a felelősségem, ahogy eddig is, a jelen egészségi, anyagi és egyéb helyzeteimért, állapotaimért, ezen, döntésem által visszavéve a hatalmat, és ez által az irányítást az életem további alakulása felett, a saját kezembe. Nincs akarásom vállalni, se a „bűnbak”,se amegmentő”, se a „mártír” szerepét, nincs akarásom másokból se bűnbakot, se megmentőt, se megváltót, se „mártírt”„csinálni”, a hatalmi harc, játszma, befolyásolás, manipuláció, ezen, formáit felismerve, befejeztem azokat. Nincs akarásom mások elképzeléséhez, elvárásaihoz igazítani az életemet, bármekkora jószándék vezérli is, mi szerint nekem, szerinte, szerintük, mit és hogyan „kéne” tennem, gondolnom, mondanom, éreznem. Nincs akarásom ezt tenni másokkal se, tiszteletben tartva az egyén, a lény önrendelkezéséhez és a szabad akarathoz való jogát. Ezáltal lezárult egy szakasza az életemnek.

 A tiszta szándék energia előtt is megnyílt az út. Elérhető, „használható” bárki által, mindösszesen dönteni szükséges annak használata felől.

Itt és most, úgy döntöttem, hogy rácsatlakozom a tiszta szándék és elfogadás energiára. Kérem és elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, hagyom azokat szabadon átáramolni magamon keresztül.

 

Ez a kérés és rácsatlakozás az energiákra, elindítja a folyamatot, és összeszedettebben, nyugodtabban lehet élni ebben az átmeneti időszakban is, mivel jelenleg mind a kétféle hitrendszer jelen van a Földön.

2013-09-24.                                                                          frissítve: 2017. 03. 27.

Az Égi Segítők közül, Jézus és a Lila Koponya, valamint a „kis” koponyák közül, Alia, Arkán, Rubikon segítségével, együttműködésben írta:                                                                                                                             Gaál Sarolta.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, energiákat, lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, befolyás, manipuláció következményeként kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

2017. 03. 27.                                           Gaál Sarolta.                                                             anubis4.jpg                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 91
Heti: 394
Havi: 2 782
Össz.: 289 025

Látogatottság növelés
Oldal: Oldóformula 4. Mosom kezeimet, vagy inkább még se? 2017. 03. 27.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »