Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

Kérem Anubisz olyan szintű védelmét az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára.

Kérem Jézust, hogy minden tisztátalan szándékú, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely az olvasás, értelmezés során, tudatos, vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során előjön, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető, vigye el gyógyító helyükre.

Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                     

                                                                                         

Kommunikáció állatokkal és növényekkel

f601202_lotusz.jpg 

A Földön jelenleg zajló felemelkedési folyamattal egyidejűleg újból megindult az emberek és az állatok, növények közötti tisztább kommunikáció, ami régen is adva volt.

Az egyéni rezgésszám megnövekedése lehetővé  teszi ezt a kommunikációt, és attól függ, hogy az egyén hol tart a saját folyamataiban.

Mindazok, akik egy adott rezgésszintet, megértési szintet elérnek, képesek tisztán kommunikálni az állatokkal, és a növényekkel is.

Tekintettel arra, hogy a béke megteremtése a Földön az Állati és a Növényi Birodalommal kötendő békét is magában foglalja.

Azok az emberek tehát, akiknek fontos kedvenceik (macska, kutya, ló, teknős, stb.) és a növényeik, beleértve a kertekben és az utcákon, parkokban élőket is, hogy jól érezzék magukat, a közvetítőkön keresztül kérdezhetnek tőlük, és akár rendszeresen is kommunikálhatnak egymással, megtanítva egymást előbb-utóbb a közvetlen kommunikációra is. 

 Nincs korlát, bármi kérdezhető, és természetszerűleg maguk az állatok, növények is jelentkezhetnek kéréssel.

Leírta: Vincze Ágnes, 2009.

 Frissítve: 2015. 02.12. Gaál Sarolta.

 

Kérem Jézust, vigye el gyógyító helyükre, mindazokat az ártó-, tisztátalan szándékú energiákat, ártó-, tisztátalan lényeket, melyek az olvasás, értelmezés, tudatos vagy tudattalan hatalmi harc, játszma, háremszerű működés során, akár jószándékból kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni a Föld középpontjába: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

                                                411px-raffael_032.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 84
Heti: 250
Havi: 2 044
Össz.: 291 749

Látogatottság növelés
Oldal: Kommunikáció állatokkal, növényekkel
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »