Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 lotusz1.jpg

 

 A madár is azt mondja, nyitni kék, nyitni kék, nyitni, nyitni, nyitni kék.

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

 

Kerítés helyett, nyitni kék.

 

Betette nálam a kaput, a kerítés, elég és ne tovább. Ezt nem szavazta meg az ország se egy, se kétharmada, gettóban élni kinek van akarása, elzárva a szabad határt. Hány menekültől „mentik” meg az országot, és hány őz, nyúl, és egyéb menekülő állat fogja halálát lelni a kerítésnél, mely remélem, nem épül tovább. Az egész csupa fém, jó forró lesz egy nyári délután, pecsenyét sütögetni is lehet vele, akarom mondani rajta. Nincs elég pénz, megoldani a menekültek elhelyezését? Hiszen tized annyi se szükséges hozzá, mint megépíteni a kerítést, és mint amibe a menekültek országon belüli „küldözgetése” kerül. Amiért ezt az anyagot megírom, annak oka, végül is az, hogy az én nevembe, senki se nyilatkozzon, elmondom én magam, senkit se bíztam meg ezzel, se tegnap, se ma, részemről a kerítést építtetőktől elhatárolódom. Minek, mi az oka, átlátunk-e e folyamatok tényleges okán, és mindezt, kik teszik, észre se veszik, hogy saját magukat kerítik el. Itt hol paprikajancsik egész hada ugrál, hízik, és bízik abban, hogy most sose lesz vége a „jónak”, hát talán el el lehetne gondolkodni, hogy ma mennyit ér a wellsi tartomány, akarom mondani a hatalmon maradás, mint egykoron, ma se másról szól a nóta. Mennyi szenvedés okán, és után tér magához az elvadult, vakult, nagyúr, ki azt hiszi, mindent tehet, hiszen rá szavaztak ezerek, de vajon, ki szeret egy gettóban, vagy úgy tetszik gulágban kényszer, akarom mondani közmunkát végezve élni. Ejnye már, elég volt, ennyi és ne tovább, Hallgatni se nem arany, se nem ezüst, elég, és így a határ ki is lett jelölve, és, ha így megy tovább el is lesz kerítve.

2015. augusztus 1.                                                      Gaál Sarolta.

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, befolyásoló-, manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, befolyás, szélsőség, félreértés, elcsúszás, manipuláció, bármivel való visszaélés, azaz, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség csekély mértéke, esetleg hiánya révén kerültek a Föld energiarendszerébe, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

 

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

2015-07-31.                                                                Gaál Sarolta.                                                                            

 

 anubis4.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 84
Heti: 248
Havi: 2 042
Össz.: 291 747

Látogatottság növelés
Oldal: A madár is azt mondja, nyitni kék.. 2015.08.01.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »