Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 f601202_lotusz.jpg

 

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet is,  a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, manipulativ, tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigye el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, befolyásoló, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.                                                                                          

 

„A kiengesztelődés éve”

2013. dec.21-2014. dec.21.

Belső béke megteremtése projekt.

 

A Nap 2013. december 21.-én magyar idő szerint, 18 óra 04 perckor lép át a Bak állatövi jegybe, elhagyva a Nyilas állatövi jegyet, melyben egy kicsit mindig szívmelengetőbben van jelen. A téli Napforduló tulajdonképpen az Új Év kezdete, hiszen ettől a naptól kezdve már egy kicsivel hosszabbak a nappalok, nő a fény. A kínai asztrológia a Holdat veszi figyelembe az Új Év kezdeténél, a női aspektust, míg a nyugati kultúrkör a Napot tartja mérvadónak, a férfi aspektust. Így mind a két fővilágosító kiemelt szerepet játszik ebben a tekintetben. Az elmúlt évben a Béke projektben nem folyt több száz fős személyes találkozás, mégis azt gondolom, kitűnő hatásfokkal működik. A Belső béke megteremtése projekten belül a spirituális ego hitrendszerének feltérképezése folyamatos. Új módszereket próbálunk ki, ezekről egyelőre annyit, hogy nagyon egyszerűek, mégse javasolt megalapozott ismeretek nélkül használni, mert az új körülmények között, hirtelen radikális váltásokat alkalmazni egyáltalán nem tanácsos, mivelhogy a sokból, sokk lehet, aminek kiheverése, meggyógyítása, időt vesz igénybe és ez még a jobbik eset.

Mária Magdolna és Máriaanya azon „kéréseit” közvetítjük az arra nyitott emberek felé, akik szeretnének békét kötni, valódi békét önmagukkal és a hozzájuk közel állókkal, ehhez először szükséges a „belső harcot, háborút” neheztelést, szemrehányásokat, haragot felismerni, befejezni, elengedni, „elvitetni,” ezáltal fokozatosan le lehet csendesedni. Könnyebben meg lehet érteni a történteket, és egy másik „magasabb” rezgésszámon működni, hiszen az előbb emlegetett energiák, alacsony rezgésűek, nem „felfelé” viszik az egyént.

Az út elején tartunk, és ez az, amit időnként érdemes és fontos feleleveníteni, hogy az új körülmények között, már más dolog jöhet „felszínre” és azt „elvitetve” lehet lépésről, lépésre haladni. A régi hitrendszer felbomlása, az „új” hitrendszerre való átállás, lépésről-lépésre történik, és egy jobb, örömteli élet lehetőségét hordozza a Föld minden lakója számára. A jelenlegi állapot átmeneti. A hatalom és hála hitrendszere, a háremszerű működés van felbomlóban, annak minden jellemzőjével együtt.                                                 Gaál Sarolta.

                                                                                                        

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan,  manipulativ, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, tudatos vagy tudattalan, hatalmi harc, játszma, szélsőség, félreértés, átkok, szitkok, babona, manipuláció, általánosítás, előítélet, tévedés, csalódás, összemosás,  bármivel való visszaélés, azaz, elcsúszás, az elfogadás, tiszta szándék,  együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás csekély mértéke, esetleg hiánya révén a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2015-09-13.                                                                                         Gaál Sarolta.                                                                            

 

300px-raffael_027.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 84
Heti: 283
Havi: 2 077
Össz.: 291 782

Látogatottság növelés
Oldal: A kiengesztelődés éve.2013.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »