Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 

 f601202_lotusz.jpg

Bach- virágterápia.

 

A Bach-virágterápia, kidolgozójáról, korának kiemelkedő egyéniségéről, Dr. Edward Bach angol orvosról kapta nevét, aki új szempontok szerint közelítette meg az embert, és a testi, lelki betegségeket, és a kiváltó okokat. A virágesszenciák a fizikai betegségekből és a lelki traumákból való gyógyulást egyaránt segítik. Enyhíthető velük: fájdalom, leégés, csípések okozta viszketés, alvászavar, fáradtság, sokk, félelem, önbizalomhiány, zárkózottság, tanulási nehézségek, izomgörcsök, stb. Mára a kozmetikai ipar is felfedezte jótékony hatásait a virágesszenciáknak, és különböző arcápoló termékek hatóanyagai között szerepelnek. A cseppeket egyre több magyarországi gyógyszertárban is meg lehet vásárolni. A Bach- virágterápia nagyszerűsége a szelíd, egyszerű megoldásokban van, alkalmazható gyerekeknél is, lévén alkoholmentes változata. Háziállatok, valamint növények gyógyításánál is bevált. Kidolgozásával dr. Bach messze megelőzte korát és a 38 gyógynövényből álló rendszer leírásával, egy rendkívül egyszerű, csodálatos eszközt hagyott az utókorra. Természetesen nem gondolom, hogy ez az egyetlen módszer, amelynek igénybevételével könnyebben tudunk meggyógyulni. Az egyéni keverékekkel nemcsak a tüneteket lehet enyhíti, segít az okok megszüntetésében is. Ellenjavallat nincs, a hagyományos orvosi gyógymódokkal együtt alkalmazható. Egyes virágesszenciák a tértisztításnál is alkalmazhatóak. 1996 tavaszán olvastam el az akkor, ebben a témában, első, magyarul megjelent könyvet, megfogott a módszer tisztasága, egyszerűsége. 1996 tavaszán a Kossuth rádióban, lehetőségem volt a Bach-virágterápiáról beszélni. Időközben több könyv is megjelent magyarul ebben a témában. 1996 óta használom, kisebb-nagyobb bajok enyhítésére, megelőzésére, utókezelésére. „Megismerkedésünk” óta, az eltelt több mint, 20 évben sokszor segített nemcsak nekem, de szkeptikus ismerőseimnek is, akik közül ma már, többen természetesnek találják, hogy használják. Az Éden – 2002 Felnőttképzési E. és Természetgyógyászati. Bt. által szervezett Bach-virágterapeuta képzést, 2008 januárjában kitűnő eredménnyel végeztem el. Volt lehetőségem, Gill Roslin, angol gyógyító, látó, Bach-virágterapeutától is tanulni. Egyre-másra fedezem fel a szerek „jó tulajdonságait”, és tovább gondolva azokat, bővíteni az alkalmazási területük. Hiszem, hogy az esszenciák a Föld emelkedő rezgésszintje mellett, hosszú időn keresztül fognak még segítőink lenni. A szelíd gyógymódok bővülése, elterjedése várható a következő évtizedekben, hiszem, hogy a Bach-virágesszenciák helyet kapnak ezek között.

Személyre szóló útmutatás, tanácsadás: 45-50 perc, cseppekkel együtt, 9.500 Ft/alkalom.

Bejelentkezni: Gaál Sarolta, +36-20-373-2978 telefonszámon lehet.

Helyszín: Gyöngyház Meditációs Központ és Biobolt.

              1201. Budapest, XX. ker. Vörösmarty utca. 8.

                                      (Pesterzsébet, Városközpont.)                                                                                                         Gaál Sarolta.

                                             Bach-virágterapeuta, tisztánérzékelő. 

      

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, szelídség, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, túlzott, vagy csekély mértéke, hiánya révén, a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2017-11-11.                                                                    Gaál Saci.                               

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 84
Heti: 261
Havi: 2 055
Össz.: 291 760

Látogatottság növelés
Oldal: Bach-virágterápia. Bejelentkezés.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »