Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 horusz_mindket_szeme.jpg

 

Jóslás, sorselemzés, útmutatás.

 

Az emberiséget ősidők óta foglalkoztatja a jövő, keres válaszokat, enyhülést gondjaira, bajaira, betegségeire, a jósoknál, sámánoknál, látóknál. Ezekkel a segítségekkel vannak, akik élnek, vannak akik nem hisznek a számukra „láthatatlan” világ létezésében.  A jósok, sámánok, gyógyítók, társadalomban elfoglalt helye és szerepe koronként és kultúrákként változott, és változó ma is, de ma is „összekötők” a „világok” között, mint elődeink idején. Megkapom-e azt az állást? Meggyógyulok-e, és mikor jön el a nagy ő? Mit hoz a holnap? Melyik régi beidegződésen szükséges változtatni ahhoz, hogy békében tudjak élni magammal és a világgal? Ezekre, a kérdésekre a válasz, hathatós segítség tud lenni. Sok ember pusztán a tudományosan elfogadott magyarázatokat tartja igaznak, holott Einstein, Jung, Goethe és még sok más, ma is elismert tudós, művész, tudta, hitte, tanította, hogy nem csak az anyagi világ létezik. A nyugati világban sok a szkeptikus ember, aki a jóslás bármilyen formáját elutasítja, besorolva a babonák körébe, bár több természettudós ismerője a Tarot szimbólum rendszerének is. A másik véglet is jelen van, akik szó szerint vesznek jóslatokat, próféciákat, így előfordulnak az önbeteljesítő jóslatok is. A maják által megjósolt, világkorszak végéből, félreértés kapcsán lett, világvége.  Az átmeneti időszakban, míg a Föld, a 3. dimenziós működésről, az 5. dimenziós működésre vált, és nem mindig „látunk ki” a fejünkből, jól jön egy – egy jós, egy látó segítsége. A tisztánérzékelésnek több féle formája van, ma a köznyelvben látóként terjedt el, a „látás”, mely az érzékelésnek „csak” egy fajtája. A terápiákon, jóslásnál, útmutatásoknál a tisztánhalló, érzékelő képességeim segítségével dolgozom. Az élet bármely területén van beakadás, vagy hirtelen váltás, sokkhatás, az útmutatások ma is segítenek rendbe tenni, új alapokra helyezni, kapcsolatokat, „meglátni az alagút végén a fényt”, akár önmagunkkal javítani a viszonyunkat, átalakítani a vállalkozásokat, egy új céget létrehozni, pályamódosításban, életfeladat megismerésében, megértésében. Az útmutatások segítenek tisztázni az összemosások, általánosítások, stb., visszájaműködés következtében kialakult helyzeteket. Mindannyian ismerjük, „az én nem ezt akartam” helyzeteket. Tarot tanfolyamokat nemcsak kezdőknek tartok. Jóslás, útmutatás, sorselemzés, magyar kártyából, Tarot-ból, vagy kártya nélkül.

Időtartam: 45-50 perc, 9.500 Ft/alkalom.

Bejelentkezni: a +36-20-373-2978, telefonszámon lehet.

Helyszín: Gyöngyház Meditációs Központ és Biobolt.                   1201. Budapest, XX. ker. Vörösmarty utca. 8.                                                                      (Pesterzsébet, Városközpont.)                                                                                      Gaál Sarolta.  Hitrendszerváltó, tisztánérzékelő, jósnő, sorselemző, Bach-virágterapeuta.

                                                                saroltagaal@gmail.com

                                                            www.egivandor.hupont.hu,

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, szelídség, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély, vagy túzott mértéke, vagy hiánya révén, a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

anubis4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 84
Heti: 264
Havi: 2 058
Össz.: 291 763

Látogatottság növelés
Oldal: Jóslás, sorselemzés. Bejelentkezés.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »