Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

 

504_4272_12.jpg

 

Bőség ima.

Köszönöm, az ÉgiFöldi Segítőknek, a Földnek, a Felettes Énemnek, hogy segítenek felismerni, a sokféleséget, sokszínűséget, bőséget, hogy két egyforma virágszirom, hópehely, esőcsepp, illat, pillanat, helyzet, látásmód nincs, hasonló van, teljesen egyforma nincs.

Köszöntelek Föld, és köszönöm, hogy bőven van elég tiszta víz a tengerekben, folyókban, tavakban, patakokban, hogy van elég tiszta ivó és esővíz, gyógyvíz, levegő, jó minőségű élelmiszer, erdő, mező, termőföld, ásvány, gyógynövény, gyönyörű környezet, elég élőhely és energia, az emberek, állatok, növények számára.

Kérem és köszönöm, a Felettes Énem, az ÉgiFöldi Segítők, a Föld segítségét, hogy segítenek, megérteni és elfogadni, magamat és másokat, azt, ami van, ahogy van, felismerni, elismerni, elfogadni, a saját és mások, képességeit, erősségeit, gyengeségeit, felismerni a változásokat és azok törvényszerűségét.

Köszönöm a Felettes Énemnek, hogy tudok könnyedén, szabadon mozogni, járni, utazni, tanulni, sportolni, pihenni, dolgozni, alkotni. Kérem a Felettes Énem, a Föld, és az ÉgiFöldi Segítők segítségét, a tevékenységeimet, egyszerűen, könnyen, könnyedén, lazán, az egészségemet figyelembe véve végeznem, az elfogadás, és a tiszta szándék energiára csatlakozva.

Köszönöm a Felettes Énemnek, a Földnek, az ÉgiFöldi Segítőknek, hogy segítenek, a szabad szemmel látható, fizikai testemben, az elfogadás és a tiszta szándék energiára csatlakozva élni az életem, itt és most.

Köszönöm a Felettes Énemnek, a Földnek, és az ÉgiFöldi Segítőknek, hogy nyugodt, tiszta, világos, virágos, csendes környezetben lakom.

Elfogadom, hogy a világban összerendezettség van. Értem és elfogadom, hogy mindenből van elég a Földön, beleértve az energia bármilyen formáját, a pénzt is, az, hogy ezek arányaikban, hogy oszlanak meg, miért így, és meddig így, az egy másik kérdés.

Köszönöm a Felettes Énemnek, hogy itt és most, ebben az új korban, az ébredés korszakának hajnalán a fizikai testemben a Földön élek.

Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.                                                            

2016-02-02.                                                                                   Gaál Sarolta.

                                                                                                                              

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, manipulativ, befolyásoló, ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, tévedés, visszaélés, elbukás, elcsúszás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély mértéke, vagy hiánya révén, a Föld energiarendszerébe kerültek, kerülnek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

2016-02-04.                                                                                                    

 

 

 

 

 anubis4.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 91
Heti: 391
Havi: 2 779
Össz.: 289 022

Látogatottság növelés
Oldal: Bőség ima.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »