Égi Vándor

Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

 

 

lotusz1.jpg 

 

 Belső béke megteremtése projekt keretén belül,

Béke vagy harc.

Belső béke, azaz, a belső csend megteremtése.

Előadás.

2017. 10. 17. 18. óra.

 A jelen kor egy izgalmas időszak, mivel a harmadik dimenziós működésről állunk át a negyedik dimenziós müködésre, ami nem mindig megy lazán, és nem mindenkinél tudatos. A Föld rezgészáma elérte a negyedik dimenzió alsó határát, stabilan annak alsó határa felett van, lehetőségünk van a felzárkózásra, megrázkodtatás nélkül, naponta korigálva, esetenként egy napon belül is az eltéréseket. Együttműködve a Földdel, könnyebb élni, mint "leragadva" a tegnapi, vagy délelőtti müködésnél, történésnél. A változás korát éljük, az értékrend tudatosítása fontos. Az első az egészségem, se egy egyszerű mondat, ahhoz, hogy egészséges legyen valaki, mind mentál, mind asztrál, mind fizikai szinten, annak több összetevője van. A többiről az előadáson szó lesz. A belső béke, azaz, a belső csend, szükséges a belső hang " hallásához", nemcsak meditációban, de a hétköznapi helyzetekben is. Szeretettel várok minden érdeklődőt, szkeptikusokat is. 

2017. 05. 16.                                                                            Gaál Sarolta.

Béke vagy harc.

A Belső Béke megteremtése projekt 2012.-ben indult, azóta sok minden megváltozott. Ezen változások közül a Föld megváltozott rezgésszámáról, az, azzal összefüggő változásokról lesz  szó az előadásokon, és a tanfolyamon is. A Föld megváltozott rezgésszámának következtében egyre több dolog kerül napvilágra, és válik világossá, hogy a régi, hatalommal való visszaélésen alapuló életforma, gondolkodásmód, a civilizációs betegségekkel együtt a múlté lesz. Mikor? Ez egy másik kérdés, és az egyéni döntések következménye. A minden áron fenntartani a régit, vagy ott is újítani, sürgetve a változást, ahol annak még nincs itt az ideje, két szélsőséges gondolkodásmód, a megoldás ebben az esetben sem az arany középút. A Föld megváltozott rezgésszáma számos területen érezteti hatását, mégis csak kevesen gondolkodnak ezen hatásokról. Egy-egy szenzációs felfedezés is ennek a körülménynek köszönhető, olyan új felfedezések várhatóak melyekről álmodni, sem álmodtunk. A médiában erről méltatlanul kevés szó esik, még azokon a csatornákon is, ahol szót ejtenek a változásokról, felfedezésekről. Mire irányul a figyelem, mi fontos a ma embere számára, milyen elvek mentén éli az életét. Béke vagy harc. Egészség, mint a fontossági sorrendben az első, vagy marad a taposómalom. Marad továbbra is mások irányítása alatt, elfogadva mások véleményét, saját életfeladatát feledve él ezután is, ez mindig egyéni döntés, melynek meg van a maga következménye. Ok, okozat. Ez a fajta gondolkodásmóddal sincs baj, a tanulási folyamat szerves része, valamikor az emberiség jelentős hányada analfabétaként élt, és így az „írástudók” magyarázták el, ami írva vagyon. Ezt a fajta működést ma is tetten lehet érni, és az is előfordul, hogy az éppen beszélő, „írástudó”, hatalmon lévő, alacsonyabb megértési és rezgésszinten van, mint akinek magyarázza, a tutit. Ez így van, így lesz, dogmákon, szólamokon, kategorikus kijelentéseken alapuló életformát felváltja, az elfogadáson, gondolkodáson, nem „agyaláson” alapuló életforma. A fejlődés jelenlegi szakaszában ez lehet, hogy nem jelentős arányban látható, de a folyamat már több száz éve tart. Ez sokaknak rémisztő is lehet, hiszen az egyéni felelősségvállalás is fontossá válik. A helyzet az, hogy olyankor is az egyén dönt, amikor, a jósra, a papra, az apjára, a kormányra, a pártra, bármire vagy bárkire hivatkozva mondja: ő mondta. Az „entert” ilyenkor is ő nyomta meg és nem más, hát ezért van „nehéz” helyzetben az ország, mert a másképp gondolkodók alig hallhatóak. A Föld megemelkedett rezgésszámát figyelembe véve, könnyebb kezelni a változásokat, és meglátni pozitív oldalát. Az előadásokon az átállásról, a kétféle hitrendszerről, és a napi aktuális témákról lesz szó. Az előadások egyenként is látogathatóak, egyenként is megállják a helyüket.

2017.                                                                                     Gaál Sarolta.

 

           Helyszín: Gyöngyház Meditációs Központ és Biobolt.

                       1201. Bp. XX. ker. Vörösmarty utca 8.

                              Pesterzsébet Városközpont.

Előadó:

Gaál Sarolta,  hitrendszerváltó, Bach-virágterapeuta, jósnő.

 Belépő: 1200 Ft/alkalom.

anubis4.jpg

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó energiákat, ártó lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, befolyásolás, manipuláció, általánosítás, összemosás, tévedés, csúsztatás, ragaszkodás, előítélet, visszaélés, gőg, hiúság, restség, tompság, önfejűség, lenézés, megvetés, vádaskodás, elvakultság, elcsúszás, elbukás, azaz, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, tisztelet, tudatosság, nyitottság, tisztánlátás, hiány, csekély vagy túlzott volta miatt, a Föld energia rendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem, megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem és elfogadom: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, hagyom magamon keresztül szabadon áramolni.                                                                                    Gaál Sarolta.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 120
Heti: 53
Havi: 2 752
Össz.: 285 469

Látogatottság növelés
Oldal: Belső béke, belső csend megteremtése.2017. október. 17. 18. óra.
Égi Vándor - © 2008 - 2018 - egivandor.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: belső csend megteremtése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »